|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ ορε
![]() ------------------------- να σαι καλα. χαιρομαι που σ αρεσει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snakehead : 01-11-16 στις 23:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παει για μεγαλο σαρωμα υπεροχο!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μακάρι αδερφέ!!! ευχαριστώ πολύ
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρησταρα τουμπανο το ενυδρειο.
Σουπερ το κανες. Οντος πας για πολυ καλη θεση.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ: Και εγώ αναρωτιέμαι για τα νιτρικά ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Τώρα για να μη δημιουργουνται αποριες για τα νητρικά. τα νητρικά στα ενυδρεια μου με τα channa κυμαίνονται από 0 - 10 και μια φορα μου ξεφυγανε στο 20. στα άλλα 2 ενυδρεια μου γινονται αλλαγες καθε βδομαδα αλλα στα channa γινεται επίτηδες και η μηνιαια αλλαγη νερού αλλα και οταν τα βαζω σε φάση αναπαραγωγης γινονται αλλαγες καθε 2μηνο. οσο και να σας φαινεται ακραίο και αντιχομπίστικο τα channa αυτο θελουν. κανουμε προσωμοιωση στις εποχες απλά , ριχνουμε θερμοκρασίες ριχνουμε τη σταθμη ανεβαζουμε ph ριχνουμε ph ανεβαζουμε φωτοπεριοδο κατεβαζουμε φωτοπεριοδο . αυτα τα λίγα νητρικα που θα δημιουργηθουν πολύ απλά τα γουσταρουνε τρελά. στα ποταμια που ζουν και στα creeks τα νερά είναι πολλές φορες στασιμα γι αυτο και απ την ανοιξη κατεβαζω λίγο τη ροη . είναι πεδεμα τα σκασμένα ![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snakehead : 02-11-16 στις 08:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
pleco & Orinoco River | thanasis76 | Αμαζόνιος και περίχωρα | 9 | 31-12-13 00:32 |
MEXICO RIVER | stanlee | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 14 | 29-12-13 02:02 |
600 lit biotope | BOUT | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 26 | 04-10-13 09:49 |
Orinoco river | Butterfly | Αμαζόνιος και περίχωρα | 13 | 10-10-12 09:14 |
250 lt Biotope UPEMBA LAKES & LUALABA RIVER - KONGO | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 21 | 24-02-09 14:59 |