|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα θα τα πουμε αυριο
![]() ασε να μιλησω και με το μαγαζι πρωτα να δω αν ειναι ακομα εκει τα ψαρια καταρχην. δεν πιστευω,αλλα λεμε τωρα... εχω κιαυτο το αγχος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατι καναμε σημερα
![]() πηγα ψωνισα κατι ψηλα που χρειαζομουν. θερμαντηρα πηρα τελικα δεν αντεξα ![]() πηρα και τυρφη για το δευτερο φιλτρο,και κανα δυο αλλα πραγματακια και ειμαστε σχεδον κομπλε. βρηκα και το ντινο και πηρα το ξυλο... ενταξει το παλικαρι ξηγηθηκε τρελλη ριζα ![]() μιλαμε για φοβερο κομματι,μολις το εβαλα στο ενυδρειο επαθα πλακα ![]() πιανει ανετα τη μια μερια μονο του,κιετσι πηγα και πηρα και κανα δυο ακομα μικροτερα κομματια moorwood,και τα συνδιασα για να βγαλω κατι μεγαλυτερο και για την αλλη πλευρα. μπηκανε και μερικα απτα κλαδια που ειχα μαζεψει,και νομιζω το αποτελεσμα βγηκε καλο. αυριο που θαχει καθαρισει το νερο θα ξερουμε σιγουρα ![]() ντινο χιλια ευχαριστω!!! σου ειμαι υποχρεος ![]() θα μετρησω αμμωνια σε λιγο.εκει ειναι το δραμα μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε σιγα σιγα!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |