|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελα να σου δώσω αμμωνία βρε,
και να σου δώσω λίγο μπόλι, πέρασαν 2 εβδομάδες από το μπόλι που έβγαλα για την έκθεση, τώρα πιστεύω πως θα μπορώ να βγάλω λίγο ακόμα
|
||||
|
||||
![]()
δεν θελω,φοβαμαι να βαλω μπολι απο ενυδρειο με ψαρια επειδη ειναι αγρια τα ψαρια που θα παρω.
αυτο ειναι το προβλημα. βλεπω να παιρνω βακτηρια αυριο και ας λενε εδω οι παλιοι ![]() ουτε αυτα τα εμπιστευομαι δηλαδη αλλα τεσπα. μαλον θα δοκιμασω γιατι δεν εχω αλλη λυση προς το παρον. |
|
||||
|
||||
![]()
για να μη σου αργήσει το στρώσιμο το είπα,
τι θερμοκρασία το έχεις ; ανέβασε και 28 ή και παραπάνω αν μπορείς
|
||||
|
||||
![]()
με ενα θερμαντηρα που εχω τωρα,δεν υπαρχει περιπτωση.τον εχω στους 30 και φτανει 25 με το ζορι.και ειναι και ανοιχτο το ενυδρειο.
αυριο θα παω να παρω δευτερο θερμαντηρα και ελπιζω να μπορεσω να παρω και τα πραγματα απτο δημητρη την τριτη, να ξεμπερδευω και να το κλεισω και απο πανω με το καπακι. |
|
||||
|
||||
![]()
έχεις STC ;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
@takis
οχι βεβαια.τι με περασες? ![]() @grpol σευχαριστω πολυ! ![]() αλλα δυστυχως ειναι μικρος. πρεπει να μπει αλλος ενας 300αρης τουλαχιστον. δυστυχως... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δυσκολοι καιροι για πριγκηπες!
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα Γιώργο,
θα δω αύριο αν μπορώ να βγάλω τον STC απο τα συννεφάκια, να σου τον δώσω, να πάρεις και τον βραστήρα και τον πλωτήρα , και σε 1 ώρα θα έχεις ότι θερμοκρασία θες , ανέβασε και 40 ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ξερω γω ρε δημητρη,κοιταξε μπας και γλυτωσουμε τα εξοδα αυτο το μηνα που εχω να παρω τα ψαρια.
και κοιταω απτον επομενο που θαναι πιο ευκολα να παρω εγω. τακη ευχαριστω,αλλα αστον εκει που ειναι στα ψαρια.εγω αν καταφερω να ανεβασω θερμοκρασια,δεν χρειαζομαι controller προς το παρον. αν δω και χρειαστω θα παραγγειλω απο ebay καποια στιγμη. ψυξη δεν προκειται να μπει τωρα ετσι κιαλλιως. ουτε και το καλοκαιρι το βλεπω να μπαινει. αν τον παρω θαναι πιο πολυ για ασφαλεια και την ακριβεια στη ρυθμιση. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |