|
|
|||
|
|||
![]()
χαίρετε μόλις βρήκα ένα έρθρο που αναφέρει οτι τα Ramshorn snails δεν μπορούν να ζήσουν μαζί με betta*
https://en.wikipedia.org/wiki/Ramshorn_snail παράγραφος Interaction with enviroment. Μετάφραση δεύτερης πρότασης. Κρατάω υπόψη την πληροφορία που είπατε για τα λίτρα. Και θέλω να ρωτήσω ένα τελευταίο. Οι σωστές θερμοκρασίες, χειμώνα καλοκαίρι, για να ζούνε τα Ramshorn snails ποιές είναι ; |
|
||||
|
||||
![]()
Το Χειμώνα τα είχα στους 14,5,
το καλοκαίρι δεν θα τα βάλεις και να βράσουν, μέχρι 28 το πολύ έχουν τα περισσότερα ενυδρεία, σπάνια 30, δεν έχεις και δίσκους που θέλουν 32
|
|||
|
|||
![]()
Γειά Τάκη, δεν ξέρω, κάπου πέτυχα ένα site που έλεγε για 5 - 30 οκ τα έχω τώρα στα 21 περίπου, λέω πως θα αντέξουν, με απασχολεί αν το χειμώνα πέσει 17 συνήθως, θα ζουν?
Η άλλη η πλάκα, τους ρίχνω ταμπλέτα (με άλγη) για corydoras νομίζω. Χαμός, κοπάδι πέφτει απάνω. ![]() ευχαριστώ για τη βοήθεια σας και για τα "παιδιά σου" Τάκη, που δούλεψαν καλά και τώρα περιμένουν το λαχανικό τους. Αλγη μένει ελάχιστη. ![]() Ευχαριστώ και πάλι ευχαριστώ αλλά ρε Τάκη, μισό χρόνο περιμένω να μεγαλώσουν και δεν ... και έχω πεθυμήσει τους μπουμπουριστούς ... |
|
||||
|
||||
![]()
Πέρσι τα είχα στους 14 βαθμούς,
δεν έπαθαν τίποτα, αν έχουν φαί, μεγαλώνουν γρήγορα, αν όχι, ποιο αργα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |