|
|
||||
|
||||
![]()
Ενδιαφέρων Σπύρο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το πρωί έκανα τις τελευταίες λεπτομέρειες,
Έβαλα από πάνω καπάκι για να μη τρέξουν τυχόν νερά, ![]() έβαλα πηχάκια και στα πλαγια, πάλι για να μη βραχεί αν τρέξουν νερά ![]() Κόλλησα και το στήριγμα του φίλτρου της λίμνης ![]() ![]() και το έβαλα στη θέση του ![]() σε πλήρη λειτουργία ![]() Επειδή λέω συνέχεια για το φίλτρο της λίμνης, τα πλεξιγκλάς τα έκοψα από αυτό ![]() σε λιγο και βιντεο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο καλύτερος είσαι Τάκη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και το βιντεο,
Το νερό δικτύου ήταν περίπου στους 16,9, και ρύθμισα τον STC στους 18 με εύρος =/- 0,5, ο βραστήρας άναβε για μερικά δευτερόλεπτα και ανέβαζε τη θερμοκρασία στους 18,6 - 19 βαθμούς https://youtu.be/ZNCGKzYs5Fw
|
||||
|
||||
![]()
τακη εχεις αρχισει και με ψηνεις.
να παω να παρω τα υλικα και ναρθω? ![]() κατσε ναρθουν τα λεντ πρωτα γιατι εχουν σειρα αυτα, και μετα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο κάτσε να δούμε πως δουλεύει και σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες,
λέω σήμερα να κάνω μια δοκιμή να ανεβάσω τη θερμοκρασία στους 25-26 βαθμούς, αλλά θα ρίχνω το νερό στο βαρέλι, για να μη βράσω τα χρυσόψαρα ![]() Το δύσκολο είναι να βρεθεί βραστήρας με τις φλάντζες και τις βίδες να μπει σε κουτί, και εκεί που θα στηριχτεί να αντέχει υψηλές θερμοκρασίες και το πλαστικό να είναι κατάλληλο γα τρόφιμα, για να μην αγοράζουμε βραστήρα για να τον χαλάσουμε. Αντίσταση ίδια έχω βρει στα ανταλλακτικά, δεν ξέρω αν ο βακελίτης είναι κατάλληλος για τρόφιμα για να στηριχτεί η αντίσταση, όπως επίσης δεν είδα αν η αντίσταση έχει φλάντζα σιλικόνης. Θέλει λίγο ψάξιμο ----------------------- έκανα τεστ, 5-5,5 βαθμούς ανεβάζει με αυτη τη ροή, άρα δεν το γλυτώνεις το βαρέλι, εκτος και αν κατεβάσεις πολύ τη ροή ------------------------------------------- Χθες έκανα αλλαγή με αυτό το σύστημα θερμοκρασία ενυδρείου 17,4 θερμοκρασία δικτύου 16,9 ρύθμισα τον STC στους 17,3 με εύρος +/- 0,3, το έβαλα και δούλεψε για 45 λεπτα, γύρω στα 220 λίτρα, όταν τελείωσε η θερμοκρασία ενυδρείου ήταν πάλι 17,4
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 30-10-16 στις 11:11 |
|
||||
|
||||
![]()
Κ.τακη δεν υπαρχει περιπτωση να κρασαρει το ρελεδακι??Αμα κρασαρει να φανταστω οτι ειναι ρυθμισμενος ετσι ωστε να μην παρει ποτε μπροστα σωστα...;;
(αν διαβασα καλα)
|
||||
|
||||
![]()
Με ποια ροη? Ο Γιωργος θα εχει 1 λιτρο ανα λεπτο μαξιμουμ
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|