|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα και μπορεις.
απλα δεν ξερω αν θες να το κυνηγησεις. εγω δεν θα τον αφηνα παντως,ακομα και αν δεν ειχα λεφτα να το τραβηξω,θα το τραβαγα με οποιο τροπο μπορουσα. καταρχην καταγγελια στο http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html αν θες παντως,μπορεις να ερθεις αποδω να το δουμε μαζι το φιλτρο σου. σημερα θα φυγω και αυριο θαχω τρεξιματα με μπολιασματα στο ενυδρειο μου κλπ. κυριακη απογευμα θα μπορω.ηλιουπολη μενω. |
|
|||
|
|||
![]()
Έκανα και περιμένω νέα τους
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα εκανες.
οταν θαχεις κανα νεο ενημερωσε μας κιεμας. |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοείται αν και από ότι κατάλαβα όλα ήταν στημένα να με κλέψει, μου έφερε μάπα υλικά και είπε θα τα συνδέσει άλλη ώρα γνωρίζοντας ότι δεν θα ξανά εμφανιστει
------------------------- Ελυσα τη κεφαλη και βρηκα το λογο που χανει Καμια ιδεα τωρα; Οπως βλεπετε απο μεσα ειναι ραγισμενο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη grpol : 28-10-16 στις 11:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι δυνατον ελεος.
Δςν μπορεις να πας απο το μαγαζι του τυπου να του δειξεις τα πραγματα και να του πεις τι κανουμε τωρα?? Απαραδεκτο να σου πουλαει κατι για καινουριο αλλα και μεταχειρισμενο να ηταν να ειναι χαλασμενο. Εγω θα πηγαινα απο το μαγαζι με τα πραγματα μην σου πω και με το ενυδρειο και θα τα εκανα π@υτ@να
|
||||
|
||||
![]()
βλεπεις λοιπον?
ημουνα σιγουρος. δυστυχως... τωρα κοιτας τα ανταλλακτικα στη λιστα που εβαλε ο κλεοβουλος πιο πανω να δεις τιμες,και να δεις αν συμφερει να το φτιαξεις η οχι. το πιθανοτερο ειναι να πρεπει να αλλαχτει ολη η κεφαλη.δεν νομιζω να εχουν σκετα τα πλαστικα της κομματια σαν ανταλλακτικα. |
|
|||
|
|||
![]()
Μαζι σου αλλα! Παω τα κανω πουτ@@@ και παει και μου κανει μηνυση και χανω το δικιο μου, το γνωστο και κερατας και δαρμενος
------------------------- Η κεφαλη ειναι με το μοτερ και ετσι θα ειναι ακριβη. Ηδη εχω χαλασει 70 ευρω και με τα διπλα το επαιρνα καινουριο. θα μπορουσα να κανω κατι να το επισκευασω; καμια πατεντα; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη grpol : 28-10-16 στις 12:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι βρε με τετοιο τροπο.
Μιλα τον μπας και σου δωσει πιο σωστα πραγματα. Μηπως τον πιασεις στο φιλοτιμο ξερω γω. Ζητα του και αποδηξη αν σου δωσει και αν οχι τοτε σε δικηγορο δεν υπαρχει αλλη λυση. Αν οχι ξεκινα και ψαχνε να βρεις ανταλακτικα να τελειωσει το ενυδρειο. Αν και αυτη θα ηταν η τελευταια μου λυση.
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασα όλο το ποστ σου και πραγματικά πόνεσα...
Είχα παλιότερα το jbl crystalprofi e1500 το οποίο μετά από αρκετά χρόνια άρχισε να χάνει από την κεφαλή, από όσο κατάλαβα τότε πλημμύριζε η κεφαλή και έτρεχε. Την είχα ανοίξει, είχα περάσει βαζελίνη, σιλικόνη και ότι άλλο βρήκα στο ίντερνετ σαν συμβουλές, αλλά τίποτα. Το φίλτρο δούλευε, αλλά έχανε. Στο τέλος πήρα ένα eheim και ησύχασα, και το άλλο το έχω παρατημένο στο μπαλκόνι μου εδώ και 2-3 χρόνια. Δεν ξέρω αν ταιριάζουν, και αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί τίποτα σαν ανταλλακτικό, αλλά αν το θες μπορώ να στο δώσω. Αν και η γνώμη μου είναι να του το πας πίσω, να τον βρίσεις, και να απαιτήσεις να σου δώσει τουλάχιστον ένα που να δουλεύει. Τόσα λεφτά σου έφαγε, ας πάρεις κάτι λειτουργικό τουλάχιστον.
|
||||
|
||||
![]()
ισως ναι,αλλα θα πρεπει να λυθει η κεφαλη εντελως και να δεις τι ειναι ραγισμενο και που.
μπορει να εχει και αλλο ραγισμα. μετα ισως μπορει να γινει με εποξικη κλπ,αλλα δεν μπορω να σου εγγυηθω ποσο καιρο θα αντεξει. ισως αντεξει χρονια,ισως και μερες. ισως ειναι καλυτερα να κοιταξεις για αλλη λυση φιλτρανσης.πχ diy εξωτερικο φιλτρο με σωληνα pvc κλπ. αλλα κιαυτο θα εχει ενα κοστος δεν θαναι τσαμπα εντελως. η αλλη λυση,ειναι να κοιταξεις τις αγγελιες εδω μεσα μηπως υπαρχει κατι οικονομικο που να σε καλυπτει,ειτε να βαλεις αγγελια ζητησης για κατι οικονομικο. ριξε μια ματια δε χανεις τιποτα. και ριξε και μια ματια και εδω,εχει μερικες καλες λυσεις ο τυπος αν πιανουν λιγο τα χερια σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν πας αυριο πρωι στο κοντινοτερο -απο το μαγαζι του - αστυνομικο τμημα να τους εξηγησεις τι εχει γινει? Αν του κανεις και μια επισκεψη συνοδεια αστνυνομικου ισως να τον ταρακουνησει.
το ενυδρειο σου, αργα η γρηγορα θα το φτιαξεις και θα καμαρωνεις τις χελωνες σου. Με το λαμογιο ομως τι θα γινει? Αν ισχυουν ολα οσα αναφερεις ( δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω) αυτος θα μεινει ατιμωρητος ψαχνωντας νεο θυμα να κλεψει? Φιλικα παντα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάχος ενυδρείου ;; | dias2222 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 17-09-16 11:58 |
Επιλογή ενυδρείου | subcruiser | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 04-10-14 17:42 |
Αγορά Ενυδρείου | Iann_is | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 40 | 11-02-08 11:56 |
<<σκάσιμο>> Ενυδρείου | knik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 05-02-08 09:15 |