|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τα ειδα, απλα μου αρεσει η διχρωμία που κανουν τα saulosi γιαυτο..
![]() Θα κοιταξω και τα υπόλοιπα καλυτερα! Ωραιος συνδιασμος καλβοι με bricardi!! Χμ!! Σε ευχαριστω πολυ Κλεοβουλε! Μου έδωσες τροφή για σκέψη!!! Θα επιστρέψω με νεότερα σύντομα!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο βόλτα στο βουνό βρήκα πετρες σε σκούρα γκρι αποχρωση και ξεκίνησα να κανω δοκιμες για το στήσιμο τους! Δώστε και εσεις μια βοήθεια! Αυτο το στήσιμο μου άρεσε αρκετα! Ειναι λειτουργικό; Λογικα θα μπουν labidochromis caurelus ή saulosi...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιες μεν οι πέτρες όμως δεν σχηματιζουν πολλες κρυψωνες.......θελεις ακομα πολλές ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:100x40x45 Όγκος:180ltr Κατηγορία:Malawi species Φυτά:vallisneries gigantea Ψάρια / ¶λλα είδη: 6 μικρά pseudotropheus saulosi 2-3cm Διακοσμητικά υλικά:πετρες και ψιλή μπεζ άμμο (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: σκούρο μπλε Φωτισμός: 2χ45watt grolux + μικρή led ταινια για moonlight Διάρκεια φωτισμού: 8ωρες Φιλτράρισμα: eheim 2217 Θερμοστάτης: jbl200 Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:7,6 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5-10 Αλλαγές νερού:70ltr/ εβδομάδα Θερμοκρασία: 26,5 C ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο έγινε.
Θερμοκρασία 24-25 αρκεί ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο φαίνεται αισθητικα! Αυτό που πρεπει να δεις εσυ γιατι απο την φωτογραφια δεν μπορω να διακρινω καλα ειναι να υπάρχουν διοδοι-σπηλιες στις πετρες.........Με λιγα λογια οι πετρες δεν πρεπει να ειναι "κολλημένες" σαν χτιστες....αλλα να εχουν καποια κενα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε χαμηλώνω λιγο θερμοκρασία! Εγινε!!
Οσο για τις κρυψώνες-διόδους σχεδον ολες εχουν επικοινωνία μεταξύ τους!! Μπαίνουν και δεν ξερω απο που θα βγούν!! ![]() Λεω να βαλω καμια ανουμπια αλλα τα βλεπω οτι απο τωρα άρχισαν να τσιμπολογανε τις βαλισνεριες! Τι λέτε; Οταν παω σπίτι θα ανεβάσω και αλλες φωτο!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|