|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ακόμα Λουκά,
δεν έχω βρει χρόνο ακόμα, αλλά και το νερό της βρύσης είναι πιο ζεστό από το νερό του ενυδρείου , ακόμα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σε κάνω βρε Τάκη που είσαι μακριά. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάναμε μαζί αν ήμασταν κοντά. Κρίμα.
Το δισκοπροίονο όλα τα λεφτά. Ακόμα δεν αξιώθηκα να κάνω βάση για το δικό μου. *Εκείνο τον καφέ στην ταράτσα ακόμα τον χρωστάς. |
|
||||
|
||||
![]()
Ιγνάτιε ήρθες και έφυγες σαν σίφουνας ,
τι να σου κάνω ; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι θερμοκρασια εχετε στο ενυδρειο τωρα?Μου φαινεται λιγο παραξενο να ειναι πιο ζεστο απο το ενυδρειο....
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι 18-19 , και το νερό της βρύσης 19,
στα ενυδρεία έξω η θερμοκρασία εχει πέσει και στους 17 βαθμούς
|
||||
|
||||
![]()
εμενα ηταν την κυριακη στους 16 μπορει και πιο κατω το νερο της βρυσης
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το έργο άρχισε να μπαίνει στη τελική ευθεία,
άρχισα λοιπόν να φτιάχνω τα ηλεκτρολογικά, ξεκίνησα με το κουτί για τον STC ![]() και πως θα μπουν όλα σε ένα κομμάτι πλεξιγκλας ![]() ![]() αυτός ο υποτυπώδεις πίνακας θα μπει κάτω από το ενυδρείο, σήμερα θα πάω να πάρω και έναν διακόπτη για να λειτουργεί το σύστημα και χειροκίνητα, αν όλα πάνε καλά , ίσως να το τελειώσω Π/Σ/Κ ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
--------Θ ά ν ο ς--------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 27-10-16 στις 12:54 |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, για αυτο το λόγο βάζω το ρελέ,
άσχετα ότι και το ρελέ του STC αντέχει 10Α , αλλά καλύτερα να καεί το ρελε και όχι το ρελέ του STC. η συνδεσμολογία είναι ανάλογη με τον τύπο του ρελέ, αυτός που πήρα είναι 10Α και υποστηρίζει 2 επαφές (είναι διπλός δηλαδή) και όταν οπλίζει μπορεί να κλείνει ή να ανοίγει κύκλωμα, έχει δηλαδή 8 επαφές. Οι 2 επαφές είναι για να οπλίζει, να του στέλνεις ρεύμα δηλαδή για να λειτουργήσει, οι επόμενες 2 επαφές είναι παροχή ρεύματος που θα ανοίξει ή θα κλείσει το κύκλωμα, μετά οι άλλες 4 είναι για τα 2 ανοικτά και τα 2 κλειστά κυκλώματα είναι έτσι δηλαδή ![]() και ένα δείγμα πως λειτουργεί αυτός ο τύπος ρελέ , μόνο που σχέδιο εδώ είναι μονός και οπλίζει με 12V ![]() στη περίπτωση μας, ο STC αντί να ανάβει τον θερμαντήρα, θα οπλίζει τον ρελέ, και χρησιμοποιώντας και τις 2 επαφές στη φάση ή στον ουδέτερο, αυτόματα η αντοχή διπλασιάζεται και μπορεί να αντέξει μέχρι και 20Α ------------------------------ Εδω πως είναι ακριβώς ο ρελε που χρησιμοποιώ ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 27-10-16 στις 16:38 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|