|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτές είναι μερικές φωτογραφίες που τράβηξα από το μονομάχο μου. Τελευταία κάνει flare ακόμα και στο δάχτυλό μου, αν το δει στην επιφάνεια του νερού!
Πώς τον βλέπετε; Ανήκει σε κάποια κατηγορία; |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφος άντε τώρα να του βρεις και μια όμορφη και να αρχίσεις τα ζευγαρώματα.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφος, να σου ζήσει! Είναι veil-tail από άποψη ουράς, τώρα για το χρώμα σεν είμαι σίγουρος, μάλλον θα τον έλεγα multicolor... Μάριελ? Σκέφτεσαι να τον ζευγαρώσεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιος ο Ψαρης σου
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Προς το παρόν δε σκέφτομαι για ζευγάρωμα. Μάλον θα γνωρίσει μερικές μοναχικές μέρες... Δεν αποκλείεται όμως να την πάρω την απόφαση στο προσεχές μέλλον. Αλήθεια, εσείς τι τα κάνετε όλα τα μονομαχάκια που προκύπτουν; Έχετε γεμίσει το σπίτι σας με μικρά ενυδρεία;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μικρά μεγάλα όλων των ειδών (και βλέπουμε εγώ τώρα ψάχνω μεγαλύτερο σπίτι)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ετσι,ετσι..... ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εσκεμμένη πρόκληση άλγης, και πιθανότητες ελέγχου της.... | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 28-09-05 10:23 |