|
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο είναι φοβερά τα χρώματα τους. Έχει ακόμα μερικά στο.μαγαζι. Σε 80 λίτρα λες να βάλω ένα ζευγάρι μαζί με τα goby?
|
||||
|
||||
![]()
Στεφανε ανετα πιστευω οταν ορισει ο αρσενικος την φωλια του δε ξανακουνιεται απο εκει μονο τα θυληκα κοβουν βολτες,αυτο που φοβαμαι ειναι οταν θα γεννησουν ο αρσενικος δε μασαει μια και για το μεγεθος του εχει απιστευτη δυναμη στο δαγκωμα του, οτι πλησιασει τα αυγα και δε φυγει αμεσως την εκατσε...
Αξιζουν ομως με χιλια! |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις περασει την ανατροφη γονου σε αλλο επιπεδο!!!!
να τρεφονται με το ζωμο ή με τα βακτηρια που κανουν τη διαδικασια της αποσυνθεσης? στοιχεια απο μικροοργανισμους θαλασσας θα μπορουσαν να υπάρχουν σε βιολογικο υλικο θαλασσινου ενυδρείου, βραχο ,σφουγγαρια, αυτο που λεμε- μπολι- αλλα από θαλασσινο ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
Μολις τερματισω ολα αυτα που εχω στο μυαλο μου αυτη ειναι η επομενη κινηση μου αμμο ζωντανος βραχος και chaeto αν και αυτα δε δουλεψουν θα μετακομισω Αυστραλια χαχαχαχα να ηρεμησω
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι εδω βρισκονται οι πιο καλες πιθανοτητες, ολα τα στοιχεια που θα βρισκουν και στη θαλασσα, τι αλλο να ζητήσουν.
απλα θα πρεπει να μπορουν να κολυμπουν για να μπορουν να κυνηγήσουν τροφη , διαφορετικα το προβλημα βρισκεται ακομα στις συνθηκες. εδω θα πετυχει. κλεινω το πρωτο ζευγαρι εγχώριας παραγωγής. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε εχω στο νου μου ετσι και αλλιως
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα δυσκολα προβλήματα ειναι προκληση,που θελουν δυνατο λύτη, αλλιως θα συζητάγαμε για guppy
![]() πρεπει να ειναι και τα δυσκολοτερα ψαρια για αναπαραγωγή που υπάρχουν στο γλυκο νερο. τα παντα να δοκιμαστουν συμφωνω απολυτα. η σενεχεια αυριο. |
|
||||
|
||||
![]()
τι εγινε εχουμε καμια εξελιξη με τα κομπρεσακια?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια αναπαραγωγης του μονομαχου μου | sakis kk | Bettas | 22 | 02-05-11 09:34 |
νεα προσπαθεια!! | debbie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 05-02-10 14:08 |
Προσπαθεια αναπαραγωγης | gogos | Δίσκοι | 23 | 15-09-08 20:45 |