|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει κανεις ιδεα αν τα πεπτικα ενζυμα αδρανοποιουνται στο νερο?
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαρακια ειναι φανταστικα, δεν μοιαζουν με αυτα που ειχα εγώ, τα χρωματα τα εχουν συνεχεια η μονο κατα την αναπαραγωγή?
εχεις προχωρησει το προγραμμα αναπαραγωγής παρα πολύ, απ οτι θυμαμαι τοτε που διαβαζα γι αυτα δεν εχουν καταφερει να μεγαλωσουν μικρα σε περιβαλλον ενυδρείου. πρωτοπορεις αυτη τι στιγμή ευχομαι να τα καταφερεις. το φυτοπλανκτον θα μπορουσε να ειναι η πρωτη τους τροφή? ποσες μερες μετα το σκασιμο των αυγων κολυμπουν κανονικα? αυτο με τα πεπτικα ενζυμα τι ειναι? τι σκαρφίζεσαι αυτη τη φορά? |
|
||||
|
||||
![]()
Τοσο εντονα κατα την αναπαραγωγη μονο ,περνανε διαφορα σταδια χρωματικης εντασης εως και τελειως καφε μια φορα μου το εκανε ο αρσενικος και νομιζα πως χαιρετησε... ακομα δε καταλαβα τη τον πειραξε.
Φυτοπλαγκτον το δοκιμασα την τελευταια φορα που εφτασαν στις οχτω μερες και μετα παλι τιποτα, σιγουρα θα ξαναδοκιμαστει αργοτερα. Μονο σε αλατονερο ξεκινουν την τεταρτη μερα να την παλευουν να κολυμπησουν οριζοντια στο γλυκο απλα ανεβοκατεβαινουν. Εχω ενα σαρκοφαγο φυτο (σαρασινια)που δημιουργει πεπτικο υγρο οταν πεσουν εντομα στην παγιδα του οποτε καταληγει σε ενα θρεπτικο ζωμο οταν χωνευτει σκεφτομουν μηπως να το δοκιμαζα την επομενη φορα αλλα δε ξερω μηπως ειναι εξαρχης ακυρο γιατι αν τα ενζυμα δεν αδρανοποιουνται ειναι σιγουρη αποτυχια Σε ευχαριστω για τις ευχες! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια αναπαραγωγης του μονομαχου μου | sakis kk | Bettas | 22 | 02-05-11 09:34 |
νεα προσπαθεια!! | debbie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 05-02-10 14:08 |
Προσπαθεια αναπαραγωγης | gogos | Δίσκοι | 23 | 15-09-08 20:45 |