|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα χρειαστει αλλος ενας 300αρης θερμαντηρας,γιατι ετουτος δουλευει υπερωριες
![]() συνεταιρος με τη δεη θα γινω. εβαλα τα φλαπς απο πανω προχειρα μπας και κρατησει τιποτα, αλλα δεν το βλεπω. θα το αφησω ετσι ομως μεχρι την αλλαγη νερου και τη μετακινηση του ενυδρειου,γιατι τοτε θα μπει dow απο πισω και ισως να κραταει θερμοκρασια καλυτερα. α ρε μονομαχακια...απλα πραγματα. πετας αμμο και φυτα και εισαι κομπλε. τα καλυτερα ψαρια ειναι ![]() μολις τελειωσω απτο μεγαλο,θα στηθει και μια μονομαχιερα μαλον ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο, μην παρεις θερμαντηρα - Δωσε μου μια μερα να δω αν εχω στην αποθηκη, μεγαλο και σου στελνω πμ
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω έναν 300αρι ή 400αρι στο σπίτι... θα σου πω το απόγευμα (τώρα το θυμήθηκα)
|
||||
|
||||
![]()
Ε ρε το πλιατσικο συνεχιζετε...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(eheim part 7209358 ) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για να είμαι ειλικρινής στεναχωρεθηκα λίγο που δεν θα μπουν μονομάχοι σε αυτό το ενυδρείο, θα έβλεπε πολύς κόσμος ότι δεν μπαίνουν μόνο σε ποτηράκια ή σε γυάλες. Θα βλέπαμε κάτι καινούργιο. ¶λλα δεν πειράζει, θα κάνεις όμορφα πράγματα πάλι εδώ, θα τρίβουμε όλοι τα μάτια μας, είμαι σίγουρος για αυτό Γιώργο. Αν χρειαστείς βοήθεια, οποία και να είναι αυτή, απλά στείλε μου ένα PM. Με το καλό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ξανακοιτάξω.. κάπου θα τα έχω αλλά που???
|
||||
|
||||
![]()
ελα ντε
![]() τι εγινε εδω?ξυπνησα και βλεπω 10 ποστ? κοιμαμαι και η τυχη μου δουλευει ![]() αντε σακη και γιωργο δειτε κιεσεις για θερμαντηρες. κανεις αλλος?μου φαινεται θα πρεπει να σας κοψω μισθο ολονων σας ![]() γιαννη,να σου πω την αληθεια κιεγω στεναχωρηθηκα λιγο που δεν θα μπουν μονομαχοι,θα γινοταν πολυ ωραιο. απτην αλλη,τα αλτουμ ειναι το πιο μεγαλο μου ονειρο οσον αφορα το χομπι. δηλαδη αν τα καταφερω,δεν νομιζω οτι μπορω να παω πιο "ψηλα". δεν εννοω πως θα τα εχω κανει και μαθει ολα φυσικα ,αλλα απλα σαν προσωπικος στοχος. δεν εχω κατι αλλο που θελω να κανω,φτανω ταβανι.σε επιπεδο σχεδιων παντα ![]() μαλιστα ακομη δεν το εχω συνηδητοποιησει καλα-καλα οτι στηνω ενυδρειο για αλτουμ ![]() προβλεπω να παθαινω σοκ οταν παρω τα ψαρια.χαχα! ισως μετα ονειρευτω αλλα πραγματα.να το κανω θαλασσινο με χταποδι πχ. δεν νομιζω οτι γινεται,αλλα τεσπα.φερνω ενα τραβηγμενο παραδειγμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα κολλησουμε ενα μακροστενο ενυδρειο για μονομαχους, στα μετρα του επιπλου που εχεις στον τοιχο (για την τηλεοραση) και φυτα να βγαινουν μεχρι πανω στο ταβανι
|
||||
|
||||
![]()
Μαζι με τα μπαστουνια λογικα, σε καμια κουτα
![]() ![]() ![]() ------------------------- Εγω λεω να πιουμε κανα ουζο μπροστα στο ενυδρειο με τα αλτουμ, και με κανα χταποδι για μεζε.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 21-10-16 στις 18:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κιαυτο καλη ιδεα ειναι σπυρο
![]() δεν θα το λεγα ονειρο,αλλα σαν ιδεα καλη ειναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Τώρα που μου ήρθε ο controller TC 240... κάνε χαρούλες... ούτε τα φώτα, θα φτιάξεις.- ![]() https://www.google.gr/search?q=tc+24...hmA3gQ_AUIBigB ------------------------- Παράθεση:
![]() Όλα από Κίνα θα τα παίρνετε... μπουρλότοοοοοοο.- ![]() ------------------------- Παράθεση:
Την ίδια Α.Ο. με το Γιώργο έχω... για το 100 λιτρο (περίπου) θέλει 3ωρο γεμάτο (και με μπούστερ).- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 21-10-16 στις 23:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τι να σου πω βρε νικο?
για λεντοταινιες? ![]() τι να εκανα,8 ευρω ειχαν δυο λεντοταινιες 5μετρες,τις πηρα. τωρα περιμενω. αν θες να σου πω κατι σωνει και καλα,κοιτα μια την αγγελια που εβαλα για τα βιβλια μπας και τα εχεις ![]() αν τα εχεις πεσμου. βασικα αυτο που θελω,ειναι να δω αν γραφουν κατι για τα διαφορετικα strains των altum που υπαρχουν σε ορινοκο και ριο νεγκρο,μπας και βρω απο που ακριβως ερχονται τα δικα μου. κολομβια ειναι υποτιθεται,αλλα δεν ξερω απο που ακριβως.(ποιος παραποταμος) μιλαω για αναγνωριστικα χαρακτηριστικα τους κλπ. πρεπει να βρω απο που ερχονται,για να δω και να στησω το ενυδρειο καταλληλα.δεν ειναι ολες οι περιοχες τους ιδιες... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για την εισαγωγη του νερου εχει τετραοδη shut off valve στην ΑΟ του για ασφαλεια (αν και δεν ειδα να εχει πουθενα φλοτερ για τοποθετηση στο ενυδρειο) ΥΓ Και η ΑΟ του βγαζει 70 λιτρα καθαρο την ωρα. (με 3 μεβρανες 150αρες ειναι)
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά το water level της boyu δεν είναι κ πολύ εμπιστοσύνης. Το είχα παλαιότερα και εκτός ότι χάλασε στο δίμηνο από ένα σημείο και μετά βαραγε όποτε ήθελε.... Και ότι ώρα (τα μεσάνυχτα) ήθελε. Έβγαινε σε 2 εκδόσεις. Μια που είχε 2 ξεχωριστούς αισθητήρες με βεντουζακια και μια με μπάρα. Εγώ είχα την πρώτη έκδοση. Δεν ξέρω αν το έχουν βελτιώσει από τότε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτο που θα γινοταν ο παραδεισος των μονομαχων. Τουλαχιστον το εσωσες με την μονομαχιερα που θα στησεις χαχαχαχαχαχα Αντε φτιαξε το θηριο να το μπανισουμε και να μας μπει καμια κακη ιδεα και στησουμε κανενα θηριο. Χιχιχιχι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |