|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν λοιπον ξαφνικα αρχισετε να χανετε ψαρια μην παει που θενα αλλου το μυαλο σας... απλα στον μπλε φιλο μας... Ειναι και κυριως νυκτοβιος θηρευτης οποτε καταλαβαινετε οτι τα ψαρια δεν εχουν και πολλές ευκαιριες. Εκτος απο κουρέα της Σεβίλης μπορειτε να το αποκαλεσετε και "Ταμτακο" (με όλο τον σεβασμο στην συμπαθη τάξη των τσιγγανων ) κυρίως για την προσφιλη τους καλοκαιρινή κραυγη "Γιιεεελα ελα ελα .!!! Ολα Τα ΣΦαζω !! Ολα τα Μαχαιρώνω!!!!". Μονο που στην περιπτωση του φιλου μας δεν μενει όυτε ο σκελετος. Καθοτι και "ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΩΩΩΟΩΩΩΩ"
Το τσιράκι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ahar : 23-01-06 στις 18:26 |
|
||||
|
||||
![]()
να παραθεσω κι εγω μια αποψη που ομως αποδοκιμαζω προσωπικα...
επειδη ο αστακος θα "χτυπησει" τα ψαρια (και οντως ειναι νυχτερινος κυνηγος) ενας φιλος προκειμενου να τον διατηρει στο κοινωνικο του ενυδρειο σε καθε εκδυση του φροντιζει και του κοβει τις δαγκανες....ετσι τον διατηρει ακακο για τα υπολοιπα οντα του ενυδρειου του... προσωπικα πιστευω ομως πως πρεπει εμεις να προσαρμοζουμε τις απαιτησεις και τις επιθυμιες μας συμφωνα με τις αναγκες των "τροφιμων" μας και οχι να προσαρμοζουμε αυτους στη δικη μας θεληση...οποτε.....αστακος? μοναχος του να χορευει κι οσο θελει να πηδα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για ονομα του θεου!
δεν σχολιαζω αλλο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
ελεος ρε παιδια οχι και τετοια ειπαμε...εγο εχο εναν αστακο τρεισ μινεσ τορα.εχει αλλακσει 2 φορες κελυφος.καθε μηνα αλλαζει.στην αρχη ηταν απλα καφε τωρα εχει κανει λωριδεσ λαδι σαν να φοραει στρατιοτικα ειναι.τον εχο σε κοινωνικο με γκουραμι και τιγρακια.τον πιρα για λιγο αλλα τελικα τον κρατισα.τον προτο μινα εχασα ενα τιγρακι αλλα 2 μινεσ τορα ειναι μια χαρα.ετσι και αλλιοσ θα φτιαξω ενα ενυδρειο να τον παο εκει μονο του γιατι εωαλα φυτα και μου τα ξυριζει.ειναι παντως πολυ ομορφος και εχει μεγαλωσει παρα πολυ
|
|
|||
|
|||
![]()
που πήγες και ξέθαψες θέμα 5ετίας..... χαρά στο κουράγιο σου....
|
|
|||
|
|||
![]()
Το κέλυφος πρέπει να το αφήνετε μέσα στο νερό.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπλε Αστακος | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-12-05 12:17 |
Ψαχνοντας φωτογραφιες | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 22-11-05 15:09 |
κ τωρα ξεκιναει η ευθυνη...(φωτογραφιες) | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 30 | 19-09-04 01:14 |