|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ποσοστό εκκόλαψης μπορώ να πω ότι ανέρχεται τουλάχιστον στο 90 %. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
την ειχα παρει πολλες φορες και ειχα εξαιρετικα χαμηλο ποσοστο εκκολαψης...... ![]() μολις αλλαξα αρτεμια με πολυ μικρη ποσοτητα το ποσοστο εκκολαψης ειναι πολυ μεγαλο. την παιρνεις καιρο εσυ της jbl?
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή τράβηξα αρκετά τον τελευταίο μήνα με την αρτέμια έχω την άποψη ότι δεν είναι η μάρκα που παίζει τόσο ρόλο όσο το πόσο καιρό την έχουν στοκάρει και σε τι συνθήκες την φυλάνε. Εγώ δοκίμασα εδώ διάφορες συσκευασίες της Ocean (και αυτή με το έτοιμο μίγμα με αλάτι) μήπως και κάνω κάτι λάθος και δεν κατάφερα τίποτε. Ευτυχώς ο ενυδρειάς μου μου σφύριξε ότι αυτό τον καιρό δουλεύει καλά η JBL από τα PET CITY (Αθήνα) και όλα πήγαν μιά χαρά. Μάλον θα πρέπει να ενημερώνουμε στο Forum σε ποιά μαγαζιά και τι μάρκα αρτέμια δουλεύει κάθε φορά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι πρώτες μου προσπάθειες με αρτέμια ήταν με έτοιμα φακελάκια που περιέχουν και το αλάτι.
Σκέτη απογοήτευση ... ![]() ![]() ![]() Ψάχνοντας στα καταστήματα για αρτέμιες , βρήκα της Tropica (32 €) και της JBL (12 €). Προτήμησα της JBL λόγο χαμηλότερου κόστους. Δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη διότι εδώ και 1 χρόνο που την χρησιμοποιώ το αποτέλεσμα είναι πάντα κάτι παραπάνω από καλό. Αλάτι βάζω χονδρό από το super-market. |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως θεωρητικά, οι κύστεις που είναι σε ξηρά μορφή μπορούν να κρατήσουν αρκετά χρόνια...Οι ημερομηνίες λήξεως είναι εντάξει στις συσκευασίες που δεν υπάρχει καλή εκκόλαψη? Αν και εγώ που χρησιμοποιώ ληγμένη, δεν έχω κανένα πρόβλημα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tropica ή Tropical???????????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η δική μου συσκευασία λήγει 1-2007 δηλαδή σε ένα χρόνο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oscar : 24-01-06 στις 11:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ παιδιά πήρα τη συσκευασία που σας λέω παραπάνω (χωρίς αλάτι) και αλάτι βάζω αυτό για τα ενυδρεία της Aquarium P. Από το Watter Inn το μαγαζί έχει ανοίξει πρόσφατα και έτσι πιθανόν να είναι πολύ φρέσκια η εισαγωγή. Εβαλα εχθές για δεύτερη φορά μισό κουταλάκι του γλυκού να γίνει στις 17:30 περίπου και 1:30 είχαν ήδη βγει αρκετοί ναύπλιοι.
|
|