|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να μην ανησυχείς,
αν τα δεις όλα στο ύψος της επιφάνειας του νερού να αρχίσεις να ανησυχείς λίγο. Ολα όμως , όχι μερικά, ειδικά με κλειστά τα φώτα κόβουν βόλτες παντού, και αν το ενυδρείο δεν είναι ώριμο και δεν υπάρχει τίποτα στο βυθό για να φάνε, ανεβαίνουν στα τζάμια και ψάχνουν για φαι
|
||||
|
||||
![]()
ειναι βρυκολακες
![]() φυσιολογικη η συμπεριφορα τους. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά νιτρικά βλέπω. Δεν κάνεις καμιά αλλαγή?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός, δεν το πρόσεξα.
Αυτά να τα προσέχεις
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, αλλαγες εβδομαδιαια, περιπου 50-60%. Δεν με τρομαζουν τα νιτρικα στο 30ppm, εχω και φυτα (Eleocharis parvula γρασιδι - υποανεπτυγμενο, και 2 μεγαλες Anubias).
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα πολλά νιτρικά όμως επηρεάζουν τα ψάρια και όλα τα ζωντανά.
Τα φυτά και με 10 νιτρικά αναπτύσσονται μια χαρά, άρα ή έχεις μεγάλη ιχθυοφόρτιση ή ταίζεις βαριά
|
||||
|
||||
![]()
ή θέλει καθάρισμα το φίλτρο σου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκαρια Melanoides turbeculata στο ενυδρειο!!! | mmamatsis | Σαλιγκάρια | 8 | 26-02-13 13:43 |
Ταισμα ψαριων | axinos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 03-04-09 14:56 |