|
|
||||
|
||||
![]()
κριμα...
εκανες οτι μπορουσες Τακη, αυτο εχει σημασια. το λαθος εγινε με τα κοι, τωρα οτι και να πουμε,λιγη σημασια εχει. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό ακριβώς..
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το περιμένεις ότι τα ΚΟΙ θα του την πέσουν έτσι άγρια Γιάννη,
και για την ακρίβεια ένα ήταν, ένα άσπρο, το πιο μικρό, που στο τέλος το βγάλαμε και αυτό και το βάλαμε σε άλλον κουβά γιατί μετά πείραζε άλλα ψάρια, διάολος το άτιμο
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα η συμβιωση κοι και χρυσοψαρων σε σχετικα μικρους χωρους δεν ειναι και η καπυτερη ιδεα. Και αυτο διοτι τα κοι ειναι πολλες φορες αντιδραστικα
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο δεν ήταν μικρός ο χώρος, μια χαρά ήταν,
αυτό το χρυσόψαρο μάλλον ήταν ο αδύναμος κρίκος, και στα ψάρια ισχύει αυτό, τα δυνατά ψάρια απομονώνουν τα αδύναμα, ακόμα και τα τρώνε, για να μη προσελκύσουν θηρευτές που τότε κινδυνεύουν και αυτά, ο νόμος του ισχυρού
|
||||
|
||||
![]()
κοι εχουν κανει τσαμπουκαδες και σε common , σε διαφορα θεματα που εχω πετυχει κατακαιρους..
προσφατα ειχε και σε θεμα του ο Σταυρος ενα μικρο moor που το κομματιασαν(αν θυμαμαι καλα σε κοι το ειχε βαλει ![]() τεσπα , οτι εγινε εγινε τωρα... τα κοι ηταν και μικρα , αλλα μολις μου το πε ο bismakos οτι μπηκαν και κοι, η αληθεια ειναι οτι μου ηρθε στο μυαλο...αλλα ειπα, ε, μικρα ειναι... δεν νομιζω... |
|
||||
|
||||
![]()
Λυπάμαι για το Χρυσόψαρο, απο την έκθεση ακόμα με είχε στεναχωρήσει πολύ το γεγονός
![]() Τωρα σχετικά με την συμβίωση, απαγορευτική δεν είναι . Εξάλλου εγω έχω και fancy (δυσκολα) με 2 Κόι, ποτε δεν τα έχουν πειράξει, ίσα ίσα παρατήρησα ότι όταν είχα "το θέμα" με το lionhead το ένα μου Κόι τον καθοδηγούσε να μην κουτουλάει δεξιά αριστερα . Βεβαια δεν κάνεις ποτε το λάθος να ταίσεις λιγότερο γιατι είναι και αδηφάγα, μπορούν να φάνε και τις πέτρες αν πέσει πείνα. Εμενα μου έχει τύχει να έχω πειραχτήρι common που τραυματιζε όλα τα ψάρια και πήγε στον μπαμπά μου (εκεί δεν τον παίρνει) κάνει ζωάρα και είναι μια χαρά αλλά τα υπόλοιπα ψάρια είναι του μέτρου ![]() Η συμβίωση μπορεί να είναι εφικτή σε μεγάλες λίμνες αν και δεν το συνιστω να γίνεται για πολλούς λόγους .
|
||||
|
||||
![]()
Αρτεμισια εγω που ειχα στο ενυδρειο (ξερεις αυτα που τελικα εδωσα στο Γιαννη) ειχαν γινει πολυ επιθετικα πραφανως λογω του σκαταλληλου χωρου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
άρρωστο πλάτυ | genecr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 24-05-12 17:51 |
άρρωστο platy | ipertatos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 16-09-10 16:34 |
Είναι άρρωστο? | Minakki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 20-03-10 22:09 |
Γκάπυ άρρωστο... | uptight | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 01-09-09 21:46 |
άρρωστο guppy | supermanx | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 02-03-09 10:55 |