|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας και πάλι... εν τέλη το ενυδρείο μου είναι 60αρι... Απλά ειναι κατασκευή μάλλον χειροποίητη και δεν εγραφε κάπου μιας και ηταν δωρο. Μα ηταν αρκετα μεγαλο σε μεγεθος σε σχέση με τα ψαρακια μου. Αφαιρεσα απο μεσα τα πάντα εκτος απο την άμμο και το διακοσμητικό που βγάζει τις μπουρμπουλήθρες. Χθες ανακάλυψα πως όταν τις σταματάω τα ψαρακια κολυμπάνε συνέχεια σε όλο το ενυδρείο ενώ οταν το βάζω σε λειτουργία πηγαίνουν μόνο απο την μια πλευρά. Οπότε....ΞΥΛΩΜΑ μάλλον.
Μπορούμε να πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή με βάση τα 60 λίτρα? Τι μπορώ να κάνω? Η α΄λήθεια έιναι τα συμπάθησα τα τετράκια μου και λυπάμαι να τα πάω πίσω αν κάνουν σε 60λίτρα... Τέλος εχω δεί στο Praktiker αυτό.... http://www.praktiker.gr/p/diakosmitiki-lava-2lt-7288 κάνει? Η τελική μας σκέψη με την αρραβωνιαστικιά μου είναι να βάλουμε ένα μεγάλο ενυδρείο σε ενα συγκεκριμένο χώρο που ταιριάζει στο σπίτι οπότε σκέφτομαι να δουλέψω το 60αρι με σκόπό να ετοιμάσω κάποια φυτα εν τέλη και τα ψαράκια που θα μεταφερω αργότερα στο νέο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σχετικά με τα ψαράκια που φιλοξενείς στο ενυδρείο σου, κοίταξε τις ανάγκες τους σε Aquarium size στο παρακάτω Link. http://www.seriouslyfish.com/species...-margaritatus/ |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για να μην ανοίγω άλλο θεμα, μέχρι να συνηθίσω να χειρίζομαι το site μπορείτε να μου δώσετε μερικές πληροφορίες σχετικά με τα τεστ?
Υπάρχουν κάποια test kits οικονομικά? Ή έστω ποια χρειάζομαι? Γιατι έχω μπερδευτεί. Θα με βόλευε να πάρω ένα τεστ που να τα έχει όλα η να 'έχω μια λίστα 100/100 τι χρειάζομαι γιατι εχω πελαγώσει :S |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ χρησιμοποιώ αυτό. Τώρα δεν είναι και απο τα πιο οικονομικά νομίζω αλλά απο το να μπλέκεις με ένα ένα ξεχωριστά. Υπάρχουν και οι ταινίες σαφώς όχι το ίδιο καλές όσον αφορά την ακρίβεια. Μόνο από όπου και αν το βρείς να το ψωνίσεις να τσεκάρεις τις ημερομηνίες λήξεως μην είναι τίποτα και λίγουν σε 4εις 5 μήνες
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις καποιο λινκ απο ελληνικα καταστηματα που να εχουν τετοιο κιτ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |