|
|
||||
|
||||
![]()
η αεραντλια ειναι ανούσια όπως επεισης και οι πέτρες απ την θαλασσα που θα επηρεάσουν το kh. οι ανουμπιες δεν χρειάζονται φύτεμα καλύτερα δεσε τες πάνω στην ρίζα. οι καλαμιές για ποιον λόγο? στα 20 λίτρα η γαρίδες όπως είπες η μονομαχο. ωραίο στήσιμο (αν εξαιρέσεις τις καλαμιές η εκτός κι αν τις βάλεις κάθετα και δέσεις πάνω τους μοςς. καλή συνέχεια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 18-10-16 στις 18:25 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το ενυδρείο μου χρησιμοποιώντας μυστηριώδη πλάσματα. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και απο εμένα και καλή αρχή.
Συμφωνώ να φύγουν τα καλάμια και η αεραντλία δεν σου προσφέρει κάτι (χάνεις και το λιγοστό διοξείδιο σου) Έχω spiky moss και φυσικά ξύλα (οχι μεγάλες ρίζες αλλά κλαδιά) που μπορώ να σου χαρίσω πές μου αν θες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι ειναι ανούσια η αεραντλια? λοιπον στην αρχή του ποστ θα δεις οτι ο/η συνχομπιστας θελει 20λιτρο φυτεμένο. με την τοποθέτηση της αεραντλιας μεσα στο ενυδρειο θα χει αυξημένο οξυγόνο με αποτέλεσμα την μείωση του διοξειδίου πράγμα αναγκαίο για τα φυτά. εφόσον ειναι 20λιτρο με το φιλτρο που εχει έστω και η παραμικρή αναταραξη της επιφάνειας που θα κανει θα φτάνει και θα περισσεύει το οξυγόνο. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY φυτεμένο | manos3 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 26-09-16 15:02 |
180 lt φυτεμένο | maskaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 20-11-13 21:49 |
15 lt Φυτεμένο | Ektoras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 60 | 11-02-13 13:44 |
50L φυτεμένο | shalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 02-07-10 21:41 |
φυτεμένο 160 λ. | theokyr1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 19-05-08 22:51 |