|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ένα βαρέλι 120 λίτρα θέλει πολλά λεπτά ![]() τον έχω δοκιμάσει, δεν ζεσταίνεται καθόλου, τον ψύχει το νερό Παράθεση:
τα κάνω όπως σου έδειξα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο παλιός βραστήρας έφτασε στο τέλος του
![]() σκούριασε και το πέταξα Ετσι πήρα άλλον 2,5 Ευρώ από ebay http://www.ebay.com/itm/182011706595...%3AMEBIDX%3AIT προχθές ήρθε ![]() του άλλαξα καλώδιο από τη βάση και μετά ![]() έβαλα και το άγκιστρο από τον προηγούμενο , και έτοιμος ![]() βέβαια αυτός είναι 800watt ενω ο προηγούμενος 1000watt, αλλά καλά ζεσταίνει. Σε αυτόν , όπως συνδεσα τα καλώδια, ακόμα και ολόκληρος να μπει στο νερό δεν υπάρχει πρόβλημα, οι ενώσεις των καλωδίων είναι με θερμοσυστελώμενα μακαρόνια και μέσα έχω βάλει σιλικόνη. Τη μονωτική ταινία την έβαλα μόνο για να μη τσακίζει το καλώδιο, για κανέναν άλλο λόγο
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρουλα κ.τακη...!
|
||||
|
||||
![]()
Tάκη παραγγειλα ακριβως τον ιδιο και περιμενω..
Καμια αλλα πατεντα εκτος του πλεξι για να κρατιεται ισιος μεσα στο βαρελι υπαρχει;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και εγω έψαχνα αλλά δεν σκέφτηκα κάτι άλλο, και το έφτιαξα από πλέξι ![]() απο καμια πλαστική κρεμαστρα να κόψεις το άγκιστρο ; δοκιμασε το να δεις
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οδηγός για εύκολες αλλαγές νερού με εικόνες | nazgul | Αρχάριοι γλυκού νερού | 121 | 14-03-19 19:49 |
Θέρμανση νερού στο βαρέλι προετοιμασίας | Alex_Salonica | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-10-13 12:04 |
Αποσκλήρυνση νερού σε βαρέλι προετοιμασίας | Skydiver | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 28-12-12 01:02 |