|
|
||||
|
||||
![]()
το μπλε χαλικι που εχεις ειναι ακαταλληλο, θα πρεπει να αλλαχτει με φυσικο.
Συμπληρωσε την φορμα και βαλε κι αλλες φωτο μακρυνες , να δουμε τι αλλο πρεπει να διορθωθει. Πανε α/β και παρε αλατι χιων (φυσικο, χωρις προσθετα) και κανε θεραπεια 2γρ./λιτρο(καθαρα λιτρα). Δλδ θα ριξεις περιπου 200γρ. το αλατι πρωτα το διαλυεις εντελως με νερο ενυδρειου, σε ενα καθαρο κουβα/βαρελι που εχεις για το ενυδρειο κι επειτα το ριχνεις. Το αλατι θα πρεπει υστερα να βγει σταδιακα με καθημερινες μικρες αλλαγες με φρεσκο νερο. Αστο 10-15 μερες και βλεπουμε |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και ευχαριστω για τη απαντηση.Συγνωμη....το αλατι θα το βαλω μεσα στο ενυδρριο ενω εχω και τα αλλα ψαρακια;;;;;;;
Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
ναι, δεν θα παθουν κατι μην ανυσηχεις.
Επαναλαμβανω, εντελως φυσικο, χωρις ιωδιο το αλατι. το διαλυεις εντελως σε καθαρο κουβα με νερο ενυδρειου και μετα το ριχνεις. αν δεν εχεις ζυγαρια, υπολογισε πως ενα κουταλι της σουπας ειναι περιπου 15γρ. κανε ομως και μια παρουσιαση και δωσε μετρησεις αν εχεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Αναζητωντας λυση....βρεθηκα να μιλαω με τους υπευθυνους ιχθυολογιας του πανεπιστημιου.Μου ζητησαν να στειλω φωτο και να τους πω τι εκανα μεχρι στιγμης.Μου ειπαν ή οτι ειναι ογκος ή καποιο μικροβιο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι απ' τις φωτο θα καταλάβουν? Θα πιθανολογούν κι αυτοί όπως εμείς.
Μόνο με βιοψία και αναλύσεις θα βγει σίγουρο συμπέρασμα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοειτε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για συμπλήρωσε και τη φόρμα
μήπως εντοπίσουμε κάτι μέχρι τότε ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σπυρι στην ουρα? | savvasko | Ασθένειες-Θεραπείες | 6 | 24-05-14 08:04 |
τι να κανω;αγγελοψαρο με σπυρι | Λάζαρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 22-09-11 18:36 |
ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΟΥ | ελενη | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 01-06-09 18:32 |
του εχει σπασει τη μυτη... | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 01-03-07 16:52 |