|
|
||||
|
||||
![]()
καλή επιτυχία σε όλους! αν προλαβαίνω ενδιαφέρομαι για το 1,2,5,10,15
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς το μαύρο σύννεφο δε λέει να φύγει από πάνω μου, ενώ είχα κανονίσει να έρθω οικογενειακώς στην έκθεση να χαζέψουν και τα μικρά, βγήκε ταξίδι με τη δουλιά στον Πύργο και θα γυρίσω το νωρίτερο Δευτέρα,
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ερχεσαι τη δευτερα η το αργοτερο την τριτη που θα ξεστηνουμε και το παιρνεις
![]() αν δε μπορεις εσυ,αγγαρευεις καποιον γνωστο αν υπαρχει η δυνατοτητα. δυστυχως δεν υπαρχει δυνατοτητα για αποθηκευση(τουλαχιστον στα μεγαλα-ενυδρεια κλπ) και πρεπει να φυγουν ολα τα αντικειμενα απτο χωρο, εως την τριτη. αν κατι δεν παραλειφθει,θα γινει αυτο που γραφει ο ντιμης στους ορους της κληρωσης. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά, τα 3 δώρα που έχω επιλέξει δεν είναι ογκώδης, το σίγουρο είναι ότι νωρίτερα από Δευτέρα δε με βλέπω να γυρνάω και ποιον να στείλω ταξίδι στο αεροδρόμιο, τέλος πάντων ας γίνει η έκθεση να πάνε όλα καλά κι αν είμαι τυχερός (δε νομίζω μετά απ αυτό να έχω και την απαίτηση να έχω τύχη) τότε βλέπουμε.
|
|||
|
|||
![]()
1/3/4/5 και ζητω συγνομη που δν καταφερα να συμετεχω στην ομαδα της εκθεσεις αλλα η ζωη με εστειλε για δυσαρεστο γεγονος στην Καβαλα αντι για Αθηνα συγνομη κ παλι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνάντηση 11/9/16 της Ομάδας Έκθεσης με θέμα "Προετοιμασία για Έκθεση" και ψαροκαφές. | kgf12345 | Greek Aquarist's Boards | 10 | 09-09-16 14:25 |
και μετα φαγοποτι....δηλωστε συμμετοχη.. | Πάνος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 40 | 10-04-09 14:25 |