|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια μαλλον χανει απο την ενωση στον πατο..άδειασε τα ψαρια μπηκαν βαρελι και ειμαι στο δρομο για το petsupermarket...ευτυχως εχω εγγυηση...για ενα μηνα και την εχανα..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καλο κουραγιο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω παιδια..τωρα το γεμιζουν..αν εχει διαρροη θα γινει αντικατασταση..μαλλον με το rehau 300...καλη επιλογη δεν ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Με γεια το καινούργιο λοιπον
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εφοσον υπαρχει εγγυηση δεν το συζητω..
Το μπαλωμα κραταει χρονια, σιγουρα η καλυτερη λυση ειναι ξεκολλημα και κολλημα απ την αρχη με φρεσκια σιλικονη. Η σιλικονη δεν εχει ημερομηνια ληξης ακριβως... καλο ειναι να την ανανεωνουμε εξ ολοκληρου για ασφαλεια καθε 10 περιπου χρονια. Εδω μιλαμε για νεο ενυδρειο χωρις ταλαιπωρημενη σιλικονη, η φυσιολογικη (για μενα) διαρροη , προερχεται απο τα εργοστασιακα - "κυριλε" κολληματα στις ενωσεις.. Προσωπικα , μου εχει συμβει διαρροη σε εργοστασιακο , οπως και σε φιλους και στο φορουμ, ενω απο τα δικα μου (diy) , δεν εχει τρεξει ποτε ουτε σταλα. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα τρελαθω..το γεμησαν και τωρα δεν στάζει..η ταλαιπωρια συνεχίζεται
|
|
||||
|
||||
![]()
Είτε στήσε το όπως είναι με τα ψάρια και αν στάξει, τους φωνάζεις να το δούν να στο αλλάξουν, ή πάρε μια Orca Underwater Glue και κάνε resealing ολες τις ενώσεις, τουλάχιστον του πάτου. ¶στο μισή μέρα και στήσε το ενυδρείο χωρίς άμμο για καμιά βδομάδα(ωστε αν χάνει να το μπαλώσεις επιτόπου με την ίδια κόλλα).
Η κόλλα είναι μη τοξική επιτόπου, οπότε τουλάχιστον βολεύεις τα ψάρια
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι σε εγγύηση το αλλάζεις,
αν όχι το επισκευάζεις και ή βάζεις τη κόλλα Orca που είπε ο Kostas G ή βάζεις κόντρες κάτω και καθάρισες
|
|||
|
|||
![]()
Η μια στραβη μευα την αλλη..σηκωθηκα και βρηκα σχεδον ολα τα ψαρια σκασμενα...σταματησε να δουλευει η αεραντλια και τα εχασα σχεδον ολα...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαρροή σε DIY !!! Help SOS!!! | nitrox | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 26-03-11 19:18 |
Διαρροή? | zipo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 12-12-10 19:59 |
CO2 Διαρροή? | greemlin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 11-09-09 13:20 |
Διαρροή!!Help | johnny6580 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 22-10-08 12:54 |
Διαρροή; | ψαρια και ψαρια | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 12-09-07 18:11 |