|
|
||||
|
||||
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
------------------------- πριν ![]() μετα ![]() νομίζω η διαφορά ειναι εμφανέστατη επίσης πιστεύω πως σε κυκλοφορία και φωτισμό εγινε η υπέρβαση κατ εμε. η ερώτηση ειναι αν στο υπάρχον φωτιστικό χωράει αναβάθμιση-διόρθωση ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giwrgos P. : 13-10-16 στις 00:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια η ανεμωνη που πηγε η ανεμωνη??? πες στον κλουν οτι τα μπερδεψε λιγο!! χαχαχαχαχα
χωρις πλακα τωρα απιθανο το φωτιστικο και με το καπακι ανοιχτο!! ![]() το dimable σημενει οτι μπορεις να αυξομειωσεις την ενταση, το αν εχει ανατολη και δυση ειναι αλλο θεμα και σε αυτο το κωματι δεν ξερω να βοηθεισω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φτιαξε ενα απο πλεξι. να σου πω και εγω περημενω ενα ρασακι τωρα και λεω να βαλω ενα καπακι.
τωρα με τον Σακη κανε λιγο υπομονη γιατι λογο εκθεσης ειναι ολοι στα καρβουνα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν κάνω λάθος το φωτιστικό είναι το Mars aqua 165w
Αν το driver δεν είναι pwm είναι δύσκολο να ντοπάριστει. Γίνεται αλλά δεν γνωρίζω καλά τον τρόπο . αν είναι pmw είναι εύκολο να βάλουμε ένα led controller. |
|
||||
|
||||
![]()
mars aqua δεν ειναι αλλα ειναι πανομοιότυπο. το mars aqua εχει 2 κουμπιά on/off +2ποτενσιομετρα ενώ το δικό μου εχει μονο τα ποτενσιομετρα
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι και το φάσμα πρέπει να θέλει διόρθωση ....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |