|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα κωστα καλησπερα!
τι έγινε φιλαρακι σε περιμέναμε? ευχομαι να είσαι καλά και θα ελπίζω να τα ξαναπούμε απο κοντά σύντομα! καλή συνέχεια φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδιά, και εγω ήθελα πολύ να έρθω αλλα μπήκαμε χειρουργείο στον μικρο (αμμυγδαλες) και φυλακίστηκα μαζι του.
![]() ![]() ![]() στην πρώτη ευκαιρία θα είμαι και εγω στην παρέα σας... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Περαστικά να ειναι ολα κωστα!
Η υγεία πανω απο ολα και υπόλοιπα έρχονται! συναντησεις θα ξαναέχουμε δεν χανόμαστε! Καλη ανάρρωση φιλε! |
|
||||
|
||||
![]()
ελα κωστα καλησπερα!
τι έγινε φιλαρακι πως πάμε? έχουμε κανένα νεο? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα, κάπως στρώνουν τα πράγματα. Καλυφθηκα προς το παρών με δυο λάμπες λεντ 21βατ έκαστη και πήραν λίγο τα πάνω τους τα ζωντανά, και ελυσα και το θέμα τις κυκλοφορίας με μία jebao rw4. Τώρα πρέπει να κάνω μία καλή αλλαγή νερού γιατί αγγιζω μήνα χωρίς αλλαγή και ελπίζω να επέλθει μία ισορροπία μέχρι να έχω λεφτά για φωτιστικό...
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα το πας. αργα και σταθερα και ολα θα πανε τελεια!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψύξη σε ρεεφ ενυδρείο.. (η συνεχεια) | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 18-07-14 18:51 |
Κοκκινες φλενες σε ρεεφ! | Sakisdraminos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 07-06-14 21:21 |
Σκεψη για εισαγωγη τραγανας σε σε ρεεφ. | Sakisdraminos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 30-05-14 13:55 |
Τι ψαρια θα βαζατε σε ρεεφ | Sakisdraminos | Reefsafe | 13 | 14-05-14 14:53 |