|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() να τη χαίρεσαι τη μικρη σακη. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Νομίζω θα έχει αρκετά και από τα δυο σε μερικά χρόνια μόλις αρχίσει να συντηρεί μόνη της το δικό της Reef! Παράθεση:
Κανόνισε να δω και τον δεύτερο ριφα αυτήν την φορά! Παράθεση:
¶μα δεν καθαρίσεις ενυδρεία δεν μπορείς έχεις ένα καθαρό δικό σου! Είναι σαν ένα νεο μηχανικό που θα ξεκινήσει την σταδιοδρομία του με πλύσιμο η αλλαγή λαδιών και μετά θα πάει να ανοίξει μοτέρ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() εξσασκηση εκανες?? γι αυτο το ενυδρειο σου ειναι καθαρο τωρα και το δικο μου θολούρα??? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για μένα από τα TOP5 είναι ! Αλλά άμα το δει κάποιος καταλαβαίνει ότι είναι ισορροπημένο. Το ότι δεν έχεις ακροπορες τέρατα δεν μου λέει κάτι γιατί όλα είναι θέμα γούστου! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα σακη καλησπερα!
πες μου σε παρακαλώ τι νεα έχουμε απο εδω? ξέρω είναι πολλά αλλά καλύτερα να μας τα πεις εσύ! καλή συνέχεια φιλαρακι μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα έστησα το ενυδρειάκι ξανά με το καινούργιο ενυδρείο !
Το ενυδρείο είναι το Nano marinus 60Lt της Denerle και είναι από την κληρώσει που έγινε στο περίπτερο της έκθεσης ! Θεώρησα υπερβολικό να πάρω το 1ο δώρο σαν συντονιστής και έγινε μια τράμπα με τον Tanganika που είχε κερδίσει το ενυδρείο αυτό και θα μπορέσει να το αξιοποιήσει καλύτερα το juwel!! Το παλιό ενυδρείο μαζί με μερικό εξοπλισμό θα το δώσω σε έναν χομπιστα του φόρουμ που θέλει να κάνει μια δοκιμή στα αλάτια! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Σάκη.........."πίτα" το έκανες!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Σάκη και απο εδω.Χιλια μπραβο για την κινηση σου!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano reef | Pan_ | Nano Reef | 56 | 09-04-15 02:34 |
Nano reef | nicpapa | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 02-08-14 10:46 |
nano reef | platy | Nano Reef | 12 | 15-05-10 15:35 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |