|
|
||||
|
||||
![]()
απο ανθρακα πως εισαι? εχεις βαλει? ειναι φρεσκος?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τον έχω 1 μήνα. Τώρα που το λες θα τον αλλάξω μαζί με τον αντιφοσφορο
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορω να πω οτι γνωριζω οποτε καλητερα ειναι να περημενεις απαντιση απο καποιον που να ξερει καλητερα, απλα ξερω οτι σε θεματα διαβγιας νερου βοηθαει ο ανθρακας. οποτε κανε μια αλλαγη μιας και εχει περασει ενα χρονικο διαστημε μεχρι να σου απαντισει καποιος αλλος και βλεπουμε. ισος αμα ταιζεις και πολυ να το μειωσεις λιγακι!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα αλαν!
άλλαξες υλικά? μήπως εχεις καμιά νέκρωση χωρίς να την εχεις αντιληφθεί? μήπως είχες καμιά ανατάραξη του αραγωνιτη? κανε μια γενναία αλλαγή,καθάρισε και το σκιμμερ και το βλέπουμε! μετρησεις επαναληπτικες έκανες? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νέκρωση για να γίνει πρέπει να έχω κάτι μέσα.... Χα χα Τα υλικά αν προλάβω θα τα αλλάξω σήμερα. Το Σκιμερ το καθάρισα. Τώρα μου μπήκε η ιδέα.... Ο αραγωνιτης είναι πολύ Πολύ λεπτός μπορεί να είναι και αυτο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι κάτι τον αναταραζει
|
||||
|
||||
![]()
καλό αυτό με την νέκρωση!
νόμιζα οτι τελικά κάτι θα είχες βάλει μέσα μετά απο παλαιότερο ποσταρισμα σου! ![]() καθάρισε το νερό τελικά? κανένα νεο έχουμε? |
|
||||
|
||||
![]()
Το νερό δεν ξεθολώσε .αλλαξα άνθρακα αντιφοσφορο και να δούμε.
Μέσα στο ενυδρείο έχω κάποια lps ένα κλόουν και ένα blue tank . εδω μια φωτο πριν θολωσει http://s1250.photobucket.com/user/ge...tnleg.jpg.html
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Reef 140 λίτρα! | kiddo | Reef | 0 | 03-04-15 20:52 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |