|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω αυτο πηρα.Να αλλαξω απο τωρα κατι ή να περιμενω να χαλασει πρωτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντιγράφω κι εδώ τι είχα γράψει:
Για τα λεφτά του το θεωρώ καλό. Αθόρυβο και με καλή ροή. Τα βανάκια του όμως χρειάστηκε, με τη βοήθεια φίλου, να τα ανοίξουμε και να τροχίσουμε/λειάνουμε το πλαστικό στο σημείο που μπαίνει η φλάντζα γιατί την έτρωγε με το άνοιγμα-κλείσιμο. Η μανίσια φλάντζα αλλάχτηκε με καλύτερης ποιότητας. Θα άλλαζα οπωσδήποτε τα φλαντζάκια που έχουν οι βάνες. Είναι πάμφθηνες και θα βρεις εύκολα ποιοτικές σε αντίστοιχο μαγαζί. Έλεγξε με το δάκτυλο το εσωτερικό του βανακίου στα σημεία που εφάπτεται/τρίβεται η φλάντζα όπως το ανοιγοκλείνεις και αν έχει μικρές αιχμηρές προεξοχές λείανες τες με ψιλή λίμα (προσεκτικά όμως να μη το φας πολύ). *αυτά έχουν τα κινέζικα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι εμενα τα μπλε ειναι.αλλαγη o-ring αμεσως γιατι το αποτελεσμα ειναι σιγουρο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω! Κωστα επειδη ειμαστε γειτονακια βρηκες ο-ring καπου κοντα μας?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι.μου τα ειχε φερει ενας φιλος εμενα.λογικα σπυρου πατση θα βρεις ομως.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιτελους μολις παρελαβα.Σιγουρα θα εχω γεματο 3μερο
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε καλογεμιστο φιλε μου...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψης Για Αφρική...... | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 24-11-14 18:00 |
50 Λιτρα Αφρική Γίνεται? | jimn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 23-11-13 14:21 |
Επιστροφή στην Αφρική ! | Γιάννης12 | Malawi | 10 | 28-06-12 01:18 |
Ταξίδι στην Αφρική | dimitris | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-05-05 13:39 |