|
|
|||
|
|||
![]()
Εννουσα μετα το στρωσιμο για το χρυσοψαρο,οχι αμεσα.
Για εκει που λεω με το ποτηρακι εννοω να μην γινεται με αντλια η αλλαγη του νερου απλα να αδειαζω με ενα ποτηρι σιγα σιγα το νερο και να προσθετω αλλο |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε μου.
Συμφωνώ σε ότι σου είπαν τα παιδιά. Και χρυσόψαρο δεν μπορείς να βάλεις σε τόσο μικρό ενυδρείο , χρειάζεται από 80 πόντους ή 1,20 ανάλογα με το είδος του χρυσόψαρου , άρα πάνω από 100 λίτρα νερό ή και 200 αν είναι τα απλά χρυσόψαρα. Τα χρυσόψαρα γίνονται πολύ μεγάλα. Σε καταλαβαίνω πως και εσύ , όπως και όλοι μας στις αρχές, έχουμε την εντύπωση πως τα χρυσόψαρα μπορούν να ζήσουν σε γυάλες, αυτό είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ λάθος. Βάζεις ένα μονομάχο και είναι άρχοντας ![]() -------------- και πάντα βάζουμε ζωντανά μετά το στρώσιμο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Α, να σημειοσω πως καθαρισμό μπορείς να κάνεις με πανάκι, το οποίο έχεις νωρίτερα βρέξει με καθαρό οινόπνευμα (όχι το μπλε, το διάφανο). Το έχω χρησιμοποιήσει και προσωπικά. Μετά εξατμίζεται και είσαι εντάξει. (Περιμένεις όμως μέχρι να εξατμιστεί για καμια ωρα, πριν βάλεις νερό). ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, θα είχες κάνει κακή αρχή. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 10-10-16 στις 17:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για ποιο λόγο να καθαριστεί με οινόπνευμα ;
Δεν προσφέρει κάτι, εκτος και αν το λες για απολύμανση. Αν τίθεται θέμα απολύμανσης τότε βάζουμε χλωρίνη, την απλή χωρίς αρώματα, όχι τη παχυρευστη, και μετά πολύ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό ξεβγαλμα. Η αναλογία της χλωρίνης να είναι 5% (95 νερο, 5 χλωρίνη). Το καινούριο ενυδρείο μπορεί να καθαριστεί και με ξύδι, να φύγουν και τα άλατα.
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις με βοηθησατε πολυ!!
Εχω βαλει ηδη το ενυδρειο για στρωσιμο με αντιχλωριο και βακτηρια.Αυριο θα παω να παρω και τεστ για αμμωνια.Μια απορεια μονο ,καθε ποτε να ριχνω φυλλαρακια τροφης ετσι ωστε να "ταισω" τα βακτηρια?Το τεστ ποτε ειναι σωστο να το κανω? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βαζεις σε μια αποχη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπάρχει περίπτωση το οινόπνευμα να αφαιρέσει άλατα,
απλές ασπρίλες θα ήταν που θα έφευγαν και με νερό, ξυδάκι, και ειδικά το άσπρο κάνει θαύματα, δεν χρειάζεται οινόπνευμα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεταχειρισμένο ενυδρείο | viviane | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 26-03-08 19:48 |
Μεταχειρισμένο φίλτρο; | _antonis_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-09-07 16:22 |
Μεταχειρισμένο Φίλτρο | ΙΧΘΥΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 29-12-03 14:12 |