|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- με πετονια ειναι μια καλή λυση, θα φαινεται ελάχιστα, η ξυλινη σκαλα βοηθαει, βαζεις κατευθείαν βίδες και κρεμας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη j.p. : 10-10-16 στις 12:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ελα λεων!
πως πάνε οι εργασίες! |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπων για αρχη καθαρησα καλα το σκιμμερ και δουλευει αρκετα καλητερα
και απο κει και περα παλευω με το φωτιστικο!! η βαση απο γυαλι που εκανα αν και μ αρεσει αρκετα ειναι ασταθης οποτε εκανα καινουρια με πλεξι. ειχα σκοπο να την κανω στο ιδιο στιλ αλλα δεν βρικα τοσο χοντρο πλεξι οποτε εκανα αυτο.... (φωτο παρακατω ![]() τωρα θελω να βαλω 2 λουριδες σιλικονη επανω για να μην γλυστραει το φωτιστικο μπρος πισω επισεις πρωσθεσα και μια μικρη λουριδα πλεξι στο κουτι του φωτιστικου στα πλαινα αριστερα και δεξια για να βαλω στοπ και σε αυτην την κινηση (φωτο δεν εχει ![]() ![]() απο κει και περα θα χαλασω τη βαση απο γυαλι θα την καθαρισω καλα και θα παω να ρονταρω τα σιμεια κωλισης και θα ξαναπροσπαθισω. αν τα καταφερω τοτε θα χρισημοποιοισω την γυαλινη βαση αν οχι την πλαστικη. βλεποντας και κανοντας τελος ειχα παραγκιλει ενα ριακτορακι για αντιφωσφορο απο fish street αλλα κατι δεν πηγε καλα και δεν εχουν δει την πληρωμη οποτε δεν εχει ερθει. το προβλημα ειναι οτι εχει γινει απο καρτα αλλου και μπορει να δυσκολευτω λιγο να το διευθετισω αλλα ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ελος μου απαντησαν απο το fishstreet και μου δωσαν tracking code παραγκελειας που εχει ηδη παραδωθει...
|
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο λεων!
πολύ καλύτερα έτσι πιστεύω τρελέ μου! καλη συνέχεια φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
![]()
κατι τέτοιο δεν θα σε βόλευε καλύτερα?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως δεν θα με βολευε γιατι ο τυχος εχει γωνεια απο πισω (πραγμα που με βολευει γιατι μπορω να κριψω πραγματακια εκει)
λοιπων την εβαλα την καινουρια βαση αλλα δεν την κωλησα ακομα μεχρι να συγουρευτω. εβαλα 2 "ποδαρακια" στο κουτι του φωτιστικου για να μην μπορει να παει αριστερα δεξια και πανω στη ναση σιλικονη για να μην γλιστραει μπρος πισω. τωρα νομιζω οτι ειναι ενταξει!!! επιδει ομος με τρωει και λιγο ο ..... θα καθαρισω τα τζαμακια απο την αλλη βαση θα τα ρονταρω και θα ξαναπροσπαθησω μπας και μου βγει. οχι τπτ αλλο αλλα μαλων μου αρεσε καλητερα, ηταν ποιο μινιμαλ ![]() με το εξωτερικο ακομα δεν εχω βγαλει ακρη.... ειδομεν!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |