|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και ακόμη υπάρχουν ενυδρεία που έχουν θέση για να βάλεις την αυτόματη ταίστρα (π.χ. EHEIM) και έτσι δεν έχεις υπερβολική εξάτμιση απ'ότι με ανοιχτό καπάκι επομένως οι τρεις και τέσσερις εβδομάδες είναι κάπως ποιο εφικτές
|
||||
|
||||
![]()
Εγω φευγω καθε καλοκαιρι 2-3 εβδομαδες και δεν αντιμετωπισα ποτε κανενα απολυτως προβλημα.
Ισως λιγη αλγη γιατι καμια φορα με την ταϊστρα πεφτει λιγο παραπανω φαγητο και ενα ενυδρειο "ζουγκλα" γιατι τα φυτα μεγαλωσαν και εγιναν θηρια. |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον θα παραμείνω με το 15λιτρο μου..Δε πρόκειται να αφήσω τα ψάρια στο έλεος της ΔΕΗ και της τύχης..Το μεγάλο ενυδρείο θα το στήσω στην Αθήνα που υπάρχει κάποιος να το προσέχει.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το πιο πανω παραδειγμα με τα Μετεωρα ειναι και λιγο υπερβολικο.
Το φαγητο ειναι το τελευταιο που μας απασχολει - τα (ενηλικα) ψαρια εχουν ρεζερβες που τα κρατανε για πολλες μερες. Με μια καλη αλλαγή νερου μια δυο μερες πριν φυγουμε, κι εναν γνωστο να ερχεται μια την βδομαδα και να ταιζει λιγο (καλο ειναι να εχουμε φτιαξει τις μεριδες εμεις οι ιδιοι), δεν χρειαζεται καν αυτοματισμος. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πιο πολυ θα ανησυχουσα για ενα ενυδρειο που ειναι καλα φυτεμενο..
Το πως θα βρεις τα φυτα επιστρεφοντας... Σκεφτομαι το φυτεμενο ενυδρειο που εχω στα σκαρια, και τρομαζω στην ιδεα οτι κατα πασα πιθανοτητα θα πρεπει το καλοκαιρι να μην ειμαι εκει για τουλαχιστον 35 μερες.Το ταϊσμα καποιος στο κανει οπως ειπε ο Τολης... με τις αλλαγες τι γινεται ? Και το κλαδεμα? Να φανταστω οτι θα πρεπει να κοψεις μια λαμπα ισως ή και την παροχη διοξειδιου λιγο , για να του κοψεις λιγο την φορα?Και με τις αλγες τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |