|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σας! Καιρος ειναι να καταληξουμε σε ψαρακια απο τωρα για να αρχισω το ψαξιμο.Μου αρεσουν αρκετα και μερικα ειναι κοινα και ευκολα να τα βρει καποιος,αλλα θα προτιμουσα να εχω κατι πιο διαφορετικο για να προωθησω και αλλα ειδη.5 ψαρακια σας βαζω ενα απο καθε ειδος,να μου πειτε αν μπορει να γινει καποιος συνδιασμος απο αυτα.
1.labeotropheus trewasae 2.labidochromis sp. hongi 3.melanochromis auratus 4.metriaclima esterae(blue) 5.pseudotropheus flavus |
|
||||
|
||||
![]()
Αν επιλέξεις "ζόρικα" είδη ένας συνδυασμός εφικτός είναι
Labeotropheus trewavasae + Melanochromis auratus + Metriaclima estherae από 1 αρσ. + 4 θηλ. τουλάχιστον. Λίγο πιο "ήρεμος" συνδυασμός είναι Labidochromis sp."Hongi" + Chindongo flavus (πρώην Pseudotropheus) + αντί για Μ.estherae θα πρότεινα Metriaclima callainos από 1 αρσ.+ 3 θηλ. τουλάχιστον. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ''ζορικα'' που παει? Θα με ταλαιπωρησουν?
Αν παω στην δευτερη επιλογη-επειδη ειδα οτι μου αλλαξες το ονομα στα flavus,μπορω αντι για metriaclima να βαλω pseudotropheus saulosi? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα cailanos απο φωτο μου φαινονται αχρωμα.
Χρωματικα πιο ωραια ειναι η ζορικη επιλογη.Βεβαια ειναι και τι μπορω να βρω. Το 123 δεν ταιριαζουν σαν επιλογη? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έτσι αποφεύγεις κάποιο να επιβληθεί στα υπόλοιπα. Στο 1+2+3 τα χόνγκι θα είναι τελευταία ιεραρχικά και ίσως να μη δείχνουν τα ωραία τους χρώματα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το IODOTROPHEUS SPRENGERAE MAKOKOLA RED δεν κολλάει; Και είναι φουλ κόκκινο.
https://www.youtube.com/watch?v=U0v7D5kixDE Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos3 : 10-10-16 στις 07:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψης Για Αφρική...... | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 24-11-14 18:00 |
50 Λιτρα Αφρική Γίνεται? | jimn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 23-11-13 14:21 |
Επιστροφή στην Αφρική ! | Γιάννης12 | Malawi | 10 | 28-06-12 01:18 |
Ταξίδι στην Αφρική | dimitris | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-05-05 13:39 |