|
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν καταρχην!
Ο Νικος σου ειπε τι πρεπει να κανεις και συμφωνω απολυτα! οι γοννοι δεν σηκωνουν πολλα νιτρικα, θελουν συχνα ταισματα και καθημερινες αλλαγες, αν υπαρχουν αυτα , δεν θα εχουν προβληματα. Συμφωνω και για την τροφη, εχω μεγαλωσει κι εγω χρυσοψαρα με αυτην, μην κουραζεσαι αδικα, παρε αυτην και καθαρισες. ![]() Επισης, μπορει να χαθουν κι αλλοι γοννοι στην πορεια, χωρις καποιον προφανη λογο, αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι. καλη τυχη ευχομαι και να δω τι θα τα κανεις! ![]() ποιος το ειπε αυτο? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη που το διαβασα. Αυριο θα επανελθω με links ομως
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζεται Χρηστο, γιατι δεν ισχυει
![]() Τα χρυσοψαρα ενηλικιωνονται σε ηλικια περιπου 1 ετους και εχουν αναπαραγωγικη ικανοτητα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για την τροφή ,θα το ψαξω. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Και σκορδα παιδιά , γιατι μου τα μάτιασατε και έτσι όπως εβγαζα τα ταζαμακια από πάνω να τα ταισω μπλουμ η γεννηστρα στο νερό ![]() ![]() ![]() Παραθέτω τα σκόρδα λοιπόν: ![]() ![]() Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 09-10-16 στις 12:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|