|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μια χαρα ειναι 3 ψαρια σε αυτα τα λιτρα!!!!
|
|||
|
|||
![]()
πάμε τώρα για να δεις τι έκανες, δε συγκρατώ ονόματα, το νιτρο τετιο είναι τα νιτρώδη άλατα ΝΟ2 όπου και δεν εχω τεστ, το νιτρο άλλο είναι τα νιτρικά άλατα ΝΟ3 που εχω 10.
εντάξει ικανοποιήθηκες τώρα που με έβαλες γερο άνθρωπο να ψάχνω ενώ είχες καταλάβει τι εννοώ? ![]() και είμαι και ανορθόγραφος και ζορίζομαι ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχα μια χαρά είσαι Ανδρεα
![]() ![]() ![]() ![]() Μην σε νοιάζει για τα ορθογραφικά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι τα νιτρικα, (για την ωρα) , η αμμωνια που ειναι μηδεν ,εισαι οκ.
Ph μην μετρας , δεν μας ενοχλει για χρυσοψαρα. βαλε τα ψαρια με προσαρμογη οπως σου ειπε η Αρτεμισια, 2 βαθμοι διαφορα δεν ειναι πολυ. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψάρια μπήκαν χθες το βράδυ αργά-μισή,
η δεξαμενή σήμερα έχει 17,5 βαθμούς. ας δοκιμάσω να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες. άκυρο είναι 6 mb η κάθε μια οπότε να της μικρύνω λίγο. |
|
|||
|
|||
![]()
άντε να δούμε τι έκανα με το μέγεθος.
μην αρχίσετε την κοροϊδία εχω πλάτες την ¶ρτεμη. |
|
|||
|
|||
![]()
απο το "τεχνικό μέρος"
φάρδυνα τη βάνα της δεξαμενής με οδηγό το ίδιο της το πάσο, έχει καθαρή διάμετρο φ50. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Λιμνούλα" σε κήπο | drmaslow | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 19-04-13 09:16 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
Νέα "minimal λιμνούλα" | Vasilizzz | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 19-11-10 10:46 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |