|
|
||||
|
||||
![]()
για κάποιον που ανοίγει θέμα τι φίλτρο να αγοράσει δε θα του πρότεινα να ξεκινήσει με sump!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για το συγκεκριμένο παιδί που ρώτησε είπα ότι δε θα πρότεινα sump όχι γενικά.
Εργοστασιακό ενυδρείο πήρε δε μου φαίνεται να θέλει να τρυπίσει το ενυδρείο ή να βάλει εξωτερική υπερχείληση ή να έχει σωληνώσεις αντλίες ή να φτιάχνει βάση μεταλλίκη κλπ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για φίλτρο ρώτησε και του προτείναμε το καλύτερο... Δλδ σαμπ.....
Όσον αφορά το αν θέλει, δεν θέλει να τρυπησει εργοστασιακο και αν θα φαίνονται τα υδραυλικά κτλ το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι δεν είναι τπτ ιδιαίτερο. Επαγγελματίας την κάνει την δουλειά οπότε δεν υπάρχει κανένας φόβος καμία κουραση κ το κόστος δεν αξίζει να το σκέφτεσαι καν . Ως προς το αισθητικό κομμάτι τα ποιο ωραία σαλονατα είναι με σαμπ... |
|
||||
|
||||
![]()
Να προτείνω κι εγώ κάτι...
Κάνε μια μικρή αναζήτηση στο internet για "corner hamburg matten filter", πρόκειται για πολύ φτηνή, πολύ αξιόπιστη και εύκολη λύση, χωρίς τρυπήματα και με ελάχιστο DIY. Παράδειγμα: http://www.seriouslyfish.com/a-basic...-mattenfilter/ |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Thanmoss;969776]Να προτείνω κι εγώ κάτι...
Κάνε μια μικρή αναζήτηση στο internet για "corner hamburg matten filter", πρόκειται για πολύ φτηνή, πολύ αξιόπιστη και εύκολη λύση, χωρίς τρυπήματα και με ελάχιστο DIY Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο για τα φίλτρα Αμβούργου που προτείνατε. Δύο τέτοια φίλτρα στις δύο γωνίες θα ήταν τέλεια και πολύ έυκoλα στη κατασκευή. Επιπλέον θα κρύψουν τους θερμαντήρες και θα δίνουν πιο oμομογενή ροή! Αλήθεια γιατί δε γεμίζουν επιπλέον το εσωτερικό του φίλτρου με πρόσθετο βιολογικό υλικό για ακόμη μεγαλύτερη φίλτρανση; |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Thanmoss;969776]Να προτείνω κι εγώ κάτι...
Κάνε μια μικρή αναζήτηση στο internet για "corner hamburg matten filter", πρόκειται για πολύ φτηνή, πολύ αξιόπιστη και εύκολη λύση, χωρίς τρυπήματα και με ελάχιστο DIY Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο για τα φίλτρα Αμβούργου που προτείνατε. Δύο τέτοια φίλτρα στις δύο γωνίες θα ήταν τέλεια και πολύ έυκoλα στη κατασκευή. Επιπλέον θα κρύψουν τους θερμαντήρες και θα δίνουν πιο oμομογενή ροή! Αλήθεια γιατί δε γεμίζουν επιπλέον το εσωτερικό του φίλτρου με πρόσθετο βιολογικό υλικό για ακόμη μεγαλύτερη φίλτρανση; |
|
|||
|
|||
![]()
Αν τρυπησει το ενυδρειο χανει την εγγυηση
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το αποτέλεσμα είναι να μην φαίνεται καθόλου τεχνικός εξοπλισμός. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eπιλογή τροφής για Κόρυ και Serpae Tetra | soupia | Διατροφή | 0 | 28-11-15 10:03 |
Eπιλογή Εσωτερικού Φίλτρου για 60lt | soupia | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 07-11-15 17:10 |
Αγορά φίλτρου για ενυδρείο 500L | Googlis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 09-05-15 11:41 |
Eπιλογή ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας | batman_gardiki | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-02-09 15:29 |
Eπιλογή λάμπας Τ5 | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 37 | 18-11-05 00:03 |