|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πήρα τον Μάρτιο το συγκεκριμένο χρονοδιακόπτη. Μέχρι προχθές δούλευε άψογα. Χθες το απόγευμα όμως παρατήρησα πως δεν άναψαν τα φώτα το απόγευμα όπως έκαναν κάθε απόγευμα. Πάτησα το κουμπί του on/off μόνος μου αλλα και παλι δεν άναψε. Έκανα το reset αλλα και παλι με το κουμπί δεν ανάβει. Εχει αντιμετωπίσει άλλος παρόμοιο πρόβλημα ή να το πάω πίσω. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν ειχα καποιο προβλημα με αυτους τους χρονοδιακοπτες, και εχω αρκετους εδω και πολυ καιρο. Δες λιγο το link, προτεινει κατι πολυ εξυπνο εδω ο Τακης, αν θελεις το κανεις και εσυ. Δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσες να κανεις με αυτον που εχεις τωρα.
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...8&postcount=43 |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό ήθελα να σου πω αλλά με πρόλαβε ο Γιάννης
![]() Τον 1ο από αυτούς τους χρονοδιακόπτες τον πήρα το 2012, λειτουργεί από τότε χωρίς κανένα πρόβλημα, μάλλον εσύ ήσουν άτυχος, αστοχία υλικού ίσως. Μετά από τόσο καιρό και χωρίς απόδειξη δεν θα βγάλεις άκρη για να στον αλλάξουν
|
||||
|
||||
![]()
Απλά ρώτησα μηπως υπάρχει κάτι αλλο που θα μπορούσα να κάνω πριν το επιστρεψω.
Ευχαριστω και καλή συνέχεια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τα νουμερα στην οθονη του χρονοδιακοπτη φαινονται ή ειναι αχνα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δοκίμασα και τον χρονοδιακόπτη σε άλλη συσκευή και δεν λειτουργεί. ------------------------- Παράθεση:
Αλλα ευτυχώς βρήκα την απόδειξη και θα τον πάω πίσω το απόγευμα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη isidor : 08-10-16 στις 13:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψύξη ενυδρείου με μοτέρ ψυγείου | marios psilopoulos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 13-05-14 17:10 |
Ψύξη ενυδρείου μέσω ψύκτη πόσιμου νερού | tallguit | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 20-03-14 10:25 |
Μια λύση για την ψύξη του ενυδρείου μου | Misirlis Aquarium | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 01-03-14 11:12 |
Ερωτήσεις για ψύξη ενυδρείου | stratosss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 27-07-13 10:37 |
Ψύξη Η/Υ...!!! | Apostolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-05 14:49 |