|
|
|||
|
|||
![]()
Λεον το ίδιο είναι το εείχα πάρει ααπό τον Γιάννη (J.P. )
Και μόλις χάλασα το προηγούμενο νάνο το έστειλα σε καλά χέρια μαζί με μερικά ακόμα. Νίκο μου αρέσει πολύ όταν βλέπωοότιτα κοράλλια που στέλνω σε φίλους είναι σε τέλεια κατάσταση. Από κοντά είναι πολύ καλύτερα! Από εβδομάδα ετοιμάσου θα είμαι Αθήνα μέχρι το τέλος της έκθεσης ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! είμαι έτοιμος φιλαρακι μου! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Σιγα σιγα αρχιζει και βρίσκει ρυθμό το ενυδρείο και καπου εδω θα αρχίσω το σταδιακό του μπουσταρισμα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι θέλεις λίγο στοκαρισμα εδώ!!!! πολύ άδειο και από ψάρια και από κοράλλια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο κανε λιγο υπομωνη να ερθει ο Γιαννης να φραγκαρουμε και σου ερχεται δεμα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα θέλει αρκετό γέμισμα !
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το εχω παραπονεμένο μου φαίνεται! ------------------------- Παράθεση:
------------------------- παραθελει σακη εχεις απόλυτο δίκιο! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 25-10-16 στις 14:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Το ενυδρείο τρέχει χαλαρα χωρις προβλήματα αλλα και χωρις κοράλλια! ![]() Κατα τα αλλα είχαμε και γέννες σαλιγκαριών ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν τα μικρα
Τα σαλιγκαρια εχω ακουσε οτι γεννανε συνεχεια και πολλες φορες αυτο γινεται προβλημα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |