|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενήλικα και νεαρά ψάρια σε ώριμο ενυδρείο δεν έχουν κανένα πρόβλημα για μια βδομάδα αν κάνεις ότι είπε ο Τάκης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σας ρωτήσω και εγώ!!! Επειδή θέλω να φτιάξω ένα νταμάρι 250 - 300 λίτρα εδώ και αρκετό καιρό αλλά κολλάω στις συχνές απουσίες μου από το σπίτι. Μπορεί να βρεθεί μια ρουτίνα ώστε να μην επηρεαστούν τα ψάρια σε απουσία 10 - 15 ημερών; Επιπλέον απαιτείται πολύς χρόνος ενασχόλησης κάθε μέρα; Ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Επανερχομαστε με νεο "προβλημα". Το ονομα του, ΑΛΓΗ!
Ενω εχω πολυ λιγες ωρες τα φωτα ανοιχτα, μολισ 5.30 ωρες τη μερα, εμφανηστηκε αλγη πανω στις πετρες. Προς στιγμης εχω αποφασησει να βγαζω μια μια τις πετρες και να τις καθαριζω. Καποια προταση? |
|
|||
|
|||
![]()
Η άλγη δίνει μια φυσικότητα στη σύνθεσή σου, είναι πολλή σε σημείο που να είναι αντιαισθητική;
|
|
|||
|
|||
![]()
εε απο κει που οι πετρες ηταν στο χρωμα του φεγγαριου, εχουν πρασινισει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ασε μας ρε Γιαννη που δε σου αρεσουν οι πρασινες πετρες!!αλλοι παρακαλανε να τους γινουν ετσι...
|
|
|||
|
|||
![]()
ΧΑΧΑ!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi στησιμο νταμαριου | oldschool12 | Malawi | 29 | 05-10-11 13:56 |
Νεο στησιμο ενυδρειου με φυτα,πετρες,ξυλα | giler84 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-02-10 22:42 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |
Στησιμο Ενυδρειου με κιχλιδες Malawi | al-kar | Malawi | 19 | 23-08-08 19:36 |
Στησιμο ενυδρειου με πετρες-Φωτο | salcon | Malawi | 6 | 24-08-04 19:53 |