|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να βαλεις σκουροχρωμο βυθό.
------------------------- Και κάνε μετρήσεις να δούμε παραμέτρους. Με υγρά τεστ εννοείται Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsodkostas : 06-10-16 στις 06:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια πως ο ανοιχτόχρωμος βυθός στρεσάρει λίγο τα ψάρια λόγω της αντανάκλασης τους φωτός. και ειδικά τώρα που είναι άδειος.
Φύτεψε το όσο πιο πολύ μπορείς να μετριάσεις τον φωτισμό
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
"Choice of décor is not especially critical though it tends to show better colouration in a heavily-planted set-up with a dark substrate." Αλλά το να λέμε έτσι μια φράση ξερή "Πρέπει να κάνεις αυτό" νομίζω είναι εντελώς αυθαίρετο... ¶λλο Πέπη κι άλλο πρέπει, που έλεγε και μια ψυχή! ![]() ![]() ![]() Φίλε Κώστα, βλέπω στο προφίλ σου οτι είσαι καλλιτεχνάρα γενικότερα, πανέμορφες οι κατασκευές σου! Κάνε τα μαγικά σου κι εδώ!!! Κράτα το
Κράτα το |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Tsala kai pans3,Τάκης tsodkostas stanisalus18 ,o βυθος σε λιγο καιρο θα γινει σκουρος.Εκτος απο φυτα δεν θελει και κανα ξυλο? πετρα?Χθεσινοαπογευματινο ειναι 5-10-16
|
|
||||
|
||||
![]()
θελει θελει...
βαλε οτι μπορεις να τους φτιαξεις ενα ωραιο περιβαλλον, να μην ειναι μονοτονο. |
|
||||
|
||||
![]()
Αστειευόμουν εδώ φυσικά φίλε μου. Φαντάζομαι θα γίνει όμορφο σιγά σιγά αν το στήσεις με φυτά και ξυλαράκια. Με το καλό λοιπόν, αναμένουμε την συνεχεία.
ΥΓ: Θα συμφωνήσω, κάνεις πολύ όμορφα πράγματα, χαίρομαι για σένα, το έχεις, το χάζεψα λίγο το link σου στο facebook. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το θέμα είναι... στη φύση έχουν μαύρο; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο κάπως έτσι είναι,
από τη μία όμως το προφίλ του είδους λέει σκουρόχρωμο βυθό, από την άλλη στη φύση κάποια ψάρια ζουν σε ανοιχτόχρωμους βυθούς αλλά το χρώμα του νερού δεν είναι κρύσταλλο όπως στα ενυδρεία μας, ειδικά στους δίσκους είναι μαύρο κατράμι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. ΔΕΝ θα ήθελες να αναπτύξω (ειδικά εδώ) το θέμα δίσκοι και βυθός, χρώμα νερού κλπ. Ενημερωτικά όμως... κάνεις λάθος.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Αλλα υπαρχουν κι αλλοι παραγοντες εκτος του χρωματος του νερου, για την εμφανιση του βυθου τους.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 07-10-16 στις 13:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και δεν το εχω με τα φυτα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Glowlight Danio (danio choprai) | sarpijk | ¶λλα ψάρια Ασίας | 12 | 11-01-16 00:38 |
Γέννα brachydanio rerio? | garre | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 16-04-09 22:56 |
Τροφη για danio rerio,serpae tetra | Apollwnas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 09-06-08 15:48 |