|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω τι να βαλω στην υπερχείλιση καθως επισης εκανα βλακεια που εβαλα την λαμπα τοσο κοντα...δεν το υπολογισα...
Ναι κατεβηκα σταματιου...ευτυχως ειχα ρεπο αλλιως δεν θα μπορουσα Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Τι λετε να βαλω??τελικα την λαμπα την εβαλα πιο πανω...(ναααααα και τα μερεμετιαααααα) Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Τελικα καποια ιδεα για τις υπερχείλισεις?? Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Οσο χαζο και αν ακουστει...εχασα τον πιτσιρικο.... ![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 05-10-16 στις 10:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σπιτικο φαγητο για θαλασσινο ενυδρειο | Gladiator | Μεσογειακό | 2 | 11-11-11 22:47 |