|
|
||||
|
||||
![]()
Αν αγορασεις στρωμα νερου ( που σου το ευχομαι για τρελλα γουστα......) θα δεις οτι εχει warning sign που ενημερωνει για αυτον τον κινδυνο......... Τωρα που η συζητηση παρεκτραπηκε για τα καλα, πως και οι αμερικανοι δεν εβγαλαν ενυδρειο - στρωμα νερου;;;;; Ή μηπως εβγαλαν;;;;;
|
||||
|
||||
![]()
.... (χε χε χε χε...)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Pritanis]Αν αγορασεις στρωμα νερου ( που σου το ευχομαι για τρελλα γουστα......) θα δεις οτι εχει warning sign που ενημερωνει για αυτον τον κινδυνο....................Εχω στρωμα νερου αλλα το warning sign μιλα μονο για ξυλινα πατωματα,οχι για τη πλακα .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2on: δεν μίλησα για τα 600 κιλά ….Μίλησα για τον 1 τόνο !! Παράθεση:
το ίδιο ισχύει και για το στρώμα νερού !! 4on: δεν μίλησα ούτε για τα 400 κιλά ….Μίλησα για τον 1 τόνο !! ή για σκεφτείτε να έχετε το τραπέζι δίπλα στο ενυδρείο και να κάνετε συνεστίαση για 8 άτομα !! κατά την συνεστίαση πόσα κιλά θα είναι μαζεμένα στο ίδιο σημείο ??? πριν τρέξετε να με βγάλετε τρομοκράτη διαβάστε λίγο καλύτερα τι γράφω … μην έχετε την εντύπωση ότι μια πλάκα από μπετό μπορεί να σηκώσει τα πάντα επάνω της !! και όσο ποιο παλιό είναι το κτίριο τόσο λιγότερες επεμβάσεις μπορούμε να κάνουμε !! ο ιδιοκτήτης του DIA στην μεταμόρφωση είπε … έλα μωρέ τι θα γίνει άμα κόψουμε την κολόνα … δεν χωράνε τα ράφια αλλιώς !! για πολλά χρόνια η πενταόροφη πολυκατοικία δεν έπαθε τίποτα … στον σεισμό του 99 η ίδια πολυκατοικία σκότωσε 15 άτομα !!! δεν λέω ότι θα πέσει το σπίτι με ένα ενυδρείου… αλλά ειδικός δεν είναι κανείς μας πάνω στο θέμα … ( εκτός βέβαια και αν είναι μηχανικός σπιτιών οπότε και θα μπορέσει να μας λύση την απορία ). εγώ απλά είπα ότι πριν βάλεις 1 τόνο βάρος πάνω σε μία πλάκα στο 3ο όροφο καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον ιδικό πρώτα !! και για το αν μπορεί να το αντέξει το κτίριο , και για το που θα ήταν το καλύτερο σημείο !! όσο για τον φίλο με τους 5tn !!! ελπίζω να ξέρει από τι είναι φτιαγμένο το σπίτι του !! και να το ξέρουν και οι ένοικοι των από κάτω διαμερισμάτων !! |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε lsourtzo ,μας λες τι φανταζεσαι,σου λεω τι συμβαινει. 1000 κιλα δεν ειναι θεμα να κουβεντιασουμε ακομα και εαν τοποθετηθουν επανω σε ενα τεταγωνικο μετρο.Επαναλαμβανω οτι εδραζω σε 2.5 τετραγωνικα 5000 κιλα {και περασαν και το τεστ του σεισμου]
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα πω το εξης...
Ο πατερας μου δεν ειναι μηχανικος, αλλα ειναι γνωστης της οικοδομης, και απο στατικη μελετη, και απο αρχιτεκτονικη, και απο κατασκευη. Ο αδερφος μου ειναι Τοπογραφος Μηχανικος. Προχτες ηρθε με φορτηγο το λαδι απο το χωριο. Μερικα δοχεια , συνολικου βαρους 1 τονου. Τα βαλανε προσωρινα μπροστα στο ασανσερ. (δεν υπαρχει ασανσερ... μονο το φρεατιο), σει συνολικο χωρο ουτε 2 τετραγωνικων. Ο αδερφος μου με τον πατερα μου, τα κουνησαν και τα μοιρασαν στην αλλη μερια, και χτες με εχωσε να τα κατεβασουμε το συντομοτερο στο υπογειο. Εγω στο σπιτι μου δεν θα εβαζα με τιποτα 5 τονους, μαζεμενους σε 2-3 τετραγωνικα, αν δεν ειχε γινει ειδικη μελετη για αυτο το θεμα. Θα συμβουλευα και τον φιλο που το εχει κανει, να ρωτησει καποιον μηχανικο, για να εχει το κεφαλι του ησυχο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreasp : 19-01-06 στις 12:40 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω στο σπιτι μου δεν θα εβαζα με τιποτα 5 τονους, μαζεμενους σε 2-3 τετραγωνικα, αν δεν ειχε γινει ειδικη μελετη για αυτο το θεμα.
Θα συμβουλευα και τον φιλο που το εχει κανει, να ρωτησει καποιον μηχανικο, για να εχει το κεφαλι του ησυχο.[/QUOTE] Εχει γινει στατικη μελετη για 5500 λιτρα νερου οπου μειωθηκαν στα 3800. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να χαίρεσε το ενυδρείο σου! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον θα σας ενδιαφέρει αυτό το παλιό ποστ που ξεκαθαρίζει τα πράγματα όσον αφορά την αντοχη του δαπέδου.
Οι υπολογισμοί μίας πλάκας γίνονται για τους κάτωθι συνδυασμούς φορτίσεων: Α. G + Q B. 1,35G + 1,5Q Γ. G + 0,5E όπου, G τα μόνιμα φορτία, Q τα κινητά φορτία, Ε ο σεισμός..............κλπ κλπ όμως καλύτερα διαβάστε το ποστ. Ας είναι καλά ο fidel ![]() http://www.greekaquarist.com/vb/show...EF%F1%F4%DF%EF ΥΓ. Κάντε και κανένα search που και που |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |