|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κοιτα το ψηνω χοντρα για αλλη μια σειρα οποτε με την πρωτη ευκαιρια υο συζηταμε. το θεμα ειναι οτι τα λεντ που θα παραγκιλω θα ειναι ιδια με αυτα που εχω η θα εχει διαφωρα το φαζμα? |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα λεων καλα ειμαστε!
Πες μας εντυπώσεις σε παρακαλώ φιλαρακι μου,πως είδες την διαφορα με το φωτιστικο να τρέχει μερικές μερες; Εγω οταν το εβαλα και ενώ το δούλευα στο 30-40% ένιωσα οτι πριν ειχα ενυδρείο σε κρυφό σχολείο. . ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο ακομα δεν το εχω βαλει σωστα να κατσει και δεν εχει και φακους αλλα παρ ολα αυτα κατι εχει αλλαξει συμαντικα και αυτο το βλεπεις και στα κοραλια αλλα και στην αλγη που το καταχαρηκε, ο βραχος μεσα σε 2 μερες εβγαλε γκαζον!!! και τωρα θελει λιγο προσοχη!! αυριο αν ολα πανε οπος θελω εχει νεο αντιφωσφορο και αλλαγη νερου, θα μειωσω και την ποσοτιτα του φαγητου αρκετα μπας και το περασω ξοφαλτσα!!!
μπορω να πω οτι ειναι ποιο ποιοτικο το φως των λεντ απ οτι των τ5, επισεις οι τ5 φαινονται ποιο φωτινες, ενω δεν ειναι, γιατι το φως δεν ειναι συγκεντρομενο μεσα στο ενυδρειο και δυαχεετε και εκτος με αποτελεσμα να λαμπει ολο το σπιτι, ενω με τα λεντ το φως μενει καλητερα μεσα στον χορο και κανει νομιζω καλητερη δουλεια. τωρα αν ειχα μια σειρα ακομα το αποτελεσμα θα ηταν εκτιφλωτικο και ειμαι συγουρος οτι αν βαλω και το moon light θα ειναι και ποιο εντιποσιακο το φαζμα ειναι απλο μιας και δεν καναμε καποια ιδιετερη παραγκελεια αλλα παρ ολα αυτα μου φαινεται αρκετα καλο σε γενικες γραμες Νικο λεω να το κρατισω ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχα!
μπράβο φιλε λεων! κοίτα καλύτερα να πάρεις φακούς για αρχή και στην πορεία κουμπώνεις και την άλλη σειρά αν βλέπεις οτι δεν καλύπτεσαι! τον αντιφ/ρο τον εχεις σε ριακτορα η' σε κάλτσα? φαγητό γιατί θελεις να μειώσεις?είδες κάτι που δεν σου άρεσε? απο μετρησεις πως είσαι? |
|
||||
|
||||
![]()
εχω εδω και 3-4 μερες ενα γκαζον που δημιουργιτε σιγα σιγα και δεν μου αρεσει καθολου!!! οποτε λεω να μειωσω λιγο το φαι για αρχη και βλεπουμε!!
ριακτορα πατεντα εχω στον αντιφωσφωρο (και ειχα πει να βγαλω μια φωτο την γυφτια μου αυτη αλλα σημερα που το καθαρησα ξεχασα!!!) τελος παντον εχω μια μικρη ανλεια (400lt) και απο πανω εχω προσαρμωσει ενα μπουκαλακι νερου που εκει μεσα μπαινει ο αντιφωσφορος. ειναι αρκετα απλο και αρκετα γυφτικο αλλα δουλευει!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον είναι αρκετά πιο δυνατά τα φώτα από τα προηγούμενα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι!!!! και η αλγη το πειρε χαμπαρι αμεσος!!! αντε να κανει τον κυκλο της τωρα!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |