|
|
|||
|
|||
![]()
Για να γίνει σταδιακά εφόσον θα είναι ψάρια μέσα έλεγα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Είπαμε να γίνει σταδιακά, οχι να φτασεις το ph που θέλεις οταν θα τελειώσει και το Μετρό της Θεσσαλονίκης. Εβδομαδιαίες αλλαγές 120 λίτρων θα έλεγα εγώ. Ξεκίνα με μια ποσότητα τύρφης της τάξης των 700γρ παραδειγμα και μέτρα το ph πόσο θα πέσει την πρώτη μέρα και πόσο τη δεύτερη και την τρίτη. Παραπάνω μέρες με την τύρφη σε εμενα έδειξε οτι αρχίζει να ανεβάζει το ph πάλι σταδιακά, δε ξέρω γιατί.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες και ένα θέμα για τύρφη βαρέλι προετοιμασίας,
στα τελευταία θέματα θα βρεις και για τη τυρφη κηπουρικής ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F4%FD%F1%F6%E7
|
|||
|
|||
![]()
το φίλτρο στο βαρέλι ειναι απαραίτητο την μια μερα που θα βάζω την τύρφη?
Είναι για να φιλτρανθεί το νερό πριν μπεί στο ενυδρείο και να μην έχει υπολείματα? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικά είναι απαραίτητο αφού μέσα σε αυτό θα μπει σε καλτσα η τύρφη. Η τύρφη είναι χώμα, δε μπορείς να την εχεις χύμα στο νερο. Βάζεις κοντά στην αντλία και ενυδρειακό βαμβάκι για να συγκρατεί τα υπολείμματα και εισαι κομπλέ. Έχε υπόψη σου ότι το νερό σου θα σκουρύνει.......μαγεία!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τύρφη | ΧρήστοςΠ | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 26-05-12 22:51 |
Χύμα τύρφη... | kostasz87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 17-10-11 12:01 |
Τύρφη | poliko_selas | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-02-09 00:47 |