|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητε Halvas69, αυτο ειναι το σχεδιακι που μου εκανε και ο netblues. Δοκιμασα αυτο το σχεδιο την κυριακη και δε μου δουλεψε (ουτε καν αναβε). Θα το προσπαθησω παλι βεβαια, γιατι το εχω διαβασει και αλλου. Το δικο μου σχεδιο μου το εκανε ο τεχνικος, εκει που δουλευω (αναψε τουλαχιστον η μια λαμπα). Ο μετασχηματιστης ειναι ικανοποιητικος; Δοκιμασα να το κανω με δυο μετασχηματιστες παραλληλα (ενα για καθε λαμπα) και μετα απο μια ωρα λειτουργιας, το πετυχα!!! Καθε 3 λεπτα ειχαμε Black Out!!! Δεν ξερω αν παρατηρησατε καμια πτωση τασης; Εγω ήμουν (επεφτε το ρελε συνεχεια!) Εγκαταληφθηκε και αυτο το σχεδιο.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2 λαμπες 18W παραλληλα... | cobaingr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 15-12-05 13:23 |
λαμπες για jewel 200 λιτρων... | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 05-10-05 14:15 |
Ειναι καιρος για να αλλαξω λαμπες ;; | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-09-05 07:55 |
T5 λαμπες | soza | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 25-04-05 09:01 |
Την γνωμη σας για λαμπες φθοριου | Makis M | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 31-03-05 23:08 |