|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεταξύ μας τώρα, το extra clear μόνο στις ενώσεις θα καταλάβεις τη διαφορά, που πρασινίζει, στην οθόνη δεν βλέπεις διαφορά, ίσως ανεπαίσθητη
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη είδα δείγμα απ τα τζάμια το απλό με το ultra clear κι έπαθα την πλάκα μου, δεν είναι μόνο η πρασινίλα που δίνει στο φόντο το απλό, σκοτεινιάζει κι όλας ό,τι είναι από πίσω του, το ultra clear έβλεπες στο φόντο σα να μην υπήρχε τζάμι, τεράστια διαφορά.
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα παρελαβα αυτη τη βαση(100Χ43Χ70) που μου φτιαξε ενας φιλος,εχω ομως μια αμφιβολια για το αν χρειαζεται κοντρα στη μεση, κι η φαση ειναι το πηρα πρεφα αφου την εβαψα..
![]() ![]() Πανω θα πατησει κοντρα πλακε θαλασσης 15αρι και το ενυδρειο θα ναι γυρω 150-160 λιτρα τι λετε;;
|
||||
|
||||
![]()
σιδερενια ειναι? κοιλοδοκος?
αν ναι, τι κοντρες βρε, αυτο σηκωνει 1 τονο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μου φαίνεται για κοιλοδοκός!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να ξέρουμε το πάχος, βγαίνει σε 3 είδη πάχους, το απλό στρατζαριστό που είναι 1 χιλλιοστό, το βαρέως τύπου που είναι 2χιλ. και ο κοιλοδοκός που είναι 3χιλ. πάχος. Αλλη διαφορά που έχουν είναι ότι τα στρατζαριστά είναι 5μετρα ενώ οι κοιλοδοκοί 6μετροι, αν έχει κάποια απ αυτές τις πληροφορίες μπορεί να ξέρει τι σίδερο έχει. Πάντως εγώ σ αυτή τη διάσταση και βαρέως τύπου μια χαρά θα ήταν, αυτό μου φαίνεται για 50χ50 απ τη φωτό χωρίς να είμαι σίγουρος.
|
|||
|
|||
![]()
Τα στραντζαριστά βγαίνουν σε πάχος 1,5mm (πραγματικό 1,3mm) και 2,0mm (πραγματικό 1,8mm) με μήκος 5,0m, 6,0m ή ειδική διάσταση. Οι κοιλοδοκοί βγαίνουν σε πάχος 3,0mm, 4,0mm, 5,0mm ... και μήκος 6,0m ή 12,0m.
Ένας εύκολος τρόπος να τα διαχωρίσει κανείς είναι οτι τα στραντζαριστά έχουν μία χαρακτηριστική "ραφή" στη μία πλευρά τους. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βρήκα λάμπες ... σε διαστάσεις για τα Juwel. | Diskus fan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 20-09-14 10:43 |
Διαστάσεις eheim 2080 | Mitsos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-04-12 11:44 |
Έναρξη ενυδρείου με απορία για τις διαστάσεις του | thanos_gr07 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-05-10 22:44 |
Τί πάχος τζαμιών για ενυδρείο? | StelMex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 17-02-09 00:19 |