|
|
||||
|
||||
![]()
για φωτιστικο ο Σακης και ο Κωστας θα σου πουνε (μοδ)
οσο για την φωτοπεριοδο, δεν ειναι αναγκη να τις περασεις βαρβαρα, εγω θα πρωτηνα σιγα σιγα αυξιση κατα 1 ωρα την βδομαδα! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα..!
Οκ λοιπόν πάω αν είναι για 6 ώρες αυτήν την βδομάδα και ανεβάζω μια ώρα την βδομάδα..! Σκέφτομαι να παραγγείλω και κάνα μισοκιλο ζωντανό βράχο σήμερα..! ------------------------- Πόσο καιρό κάνει να μπολιαστει ο νεκρός βράχος απ τον ζωντανό? Δηλαδή αν βάλω τον ζωντανό κάνα δυο μήνες μέσα και μετά τον βγάλω (λόγο aquascape) θα γίνει δουλειά ή όχι? Επίσης επιτρέπεται να σπάσω τον ζωντανό βράχο σε πιο μικρά κομμάτια η θα τον καταστρεψω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη revolution1925 : 26-09-16 στις 12:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα αρη!
πάρε ζωντανό και βάλε τον εαν βρεις κανένα καλό κομμάτι! μπορεις να το σπασεις με ενα καλεμι αλλα αμεσα αν μπορείς και ξεπλυνε το με νερο α.ο.! ο χρονος μπολιάσματος του νεκρού διαφέρει απο ενυδρείο σε ενυδρείο λόγο των πολλών παραμέτρων που υπάρχουν! νομίζω στους 3-4 μήνες καποια κομμάτια θα είναι κοπλε! φωτιστικό θα σου πρότεινα να φτιάξεις εσύ ένα diy λεντ! και πιο καλό και πιο οικονομικό! εκτός και αν θελεις να βάλεις 4 τ5......... καλή συνέχεια φίλε! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Νίκο.. Αυτό θα κάνω αν βρω κάνα καλό κομμάτι θα το βάλω..!
Καλή φάση το diy led αλλά όπως είπα και παραπάνω δεν πιάνουν και πολλά τα χέρια μου, περιμένω τον φίλο Σάκη να μου πει τι χρειάζεται μια τέτοια κατασκευή να δω αν θα τα καταφέρω.. Πάντως τα εκκοτεκ που έψαξα λίγο είναι πανάκριβα γύρο στο 500αρικο για ένα μικρά βατ και τα κεσσελ το πιο μικρό που βρήκα βγαίνει στα 130wat αν δεν κάνω λάθος οπότε δεν ξέρω αν θα με βολέψει νομίζω ότι είναι πολλά τα watt.. Δεν υπάρχει ρε παιδιά κάποιο αξιόπιστο led για nano reef μέχρι κάνα 200αρι? Έχω και την γυναίκα που γκρινιάζει και δεν θέλει να φαίνονται πολλά πολλά στο ενυδρείο οπότε πρέπει να είναι και λίγο όμορφο (η να μην είναι άσχημο ![]() Και όταν λέω μουρμουρα ΔΕΝ εννοώ το ψάρι...! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άρη απο έτοιμα μόνο κεσιλ .
το Α 150w πρέπει να έχει κατανάλωση 35w. Γνωστό ενυδρείακο μαγαζί τα έχεισε ππροσφορά . θα σου στείλω πμ. Aλλιώς σε diy multichip 50w... |
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα σε ολους..!
Kessil LED A160 TUNA BLUE με το Gooseneck του 290ευρο από εξωτερικο Kessil LED A150W Sky Blue με το Gooseneck του 250ευρω από ελλαδα τι απ τα δυο θα διαλέγατε και γιατι? στο Α160 μπορεις να παιξεις με την ενταση και το χρωμα του φωτιστικου ενώ στο Α150 όχι...είναι χρησιμες οι δυο αυτές λειτουργιες του Α160 η δεν θα τις χρησιμοποιησω καθολου? επισης το Α160 είναι 5 watt παραπανω.. για πειτε καμια γνωμη αδερφια ..! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλύτερα να σε ενημερώσουν οι δυο μοδ για τα του φωτιστικού που ειναι και πιο ειδικοί! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυβος 50χ50χ60 | george79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-16 11:37 |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |