|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τρεισήμισι χρόνια που την έχω δεν μου έχει βγάλει κάποιο θέμα. Επειδή τους εμπιστεύονται τους συγκεκριμένους την πείρα με κλειστά τα μάτια χωρίς να το ψαξω παραπέρα. Την έχω βαλει σε ένα βαρέλι που το έχω ανάποδα δίπλα στην λίμνη. Το βαρέλι παρέχει προστασία από τον καιρό σύν κάποια ηχομόνωση. Τώρα με το θέμα που αντιμετωπιζω την εβγαλα από εκεί μέσα και παρατήρησα ότι έχει ξεκολλήσει ένα αυτοκόλλητο. Μάλλον από την ζέστη που παράγει.
Κατά τα άλλα όλα ΟΚ ! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αεραντλία για CO2; | makridelacos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-04-11 01:29 |
Αεραντλία | valantis315 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 18-08-10 22:56 |
Αεραντλία! | Perazzi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 15-01-09 03:03 |
Αεραντλία;;; | Moutralewn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 21-11-07 15:57 |
αεραντλία | liana | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-07-07 17:23 |