|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Αποστείρωση φυτών με οινόπνευμα.
Καλησπέρα σε όλους.Κάνω μία αρχή για φυτεμένο ενυδρείο. Πήρα σήμερα μία ανουμπια, και θέλω να την αποστειροσω με οινόπνευμα. ποιες είναι οι δοσολογιες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 😊.
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
Με υπερμαγγανικο καλιο απο φαρμακειο.
|
||||
|
||||
Με οινόπνευμα όχι;
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Φωτ: Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Σκέφτομαι να κάνω με δοσολογία 1/10 οινόπνευμα/νερό. Για 5 λεπτα. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 24-09-16 στις 16:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Με δικη σου ευθυνη κανε ο,τι θες. Δεν αποστειρωνονται ετσι τα φυτα.
|
|||
|
|||
Το οινόπνευμα δεν ειναι καθόλου καλη ιδεα.εχω κανει Μεγάλη πατατα με οινόπνευμα.
|
|
||||
|
||||
Εγω το εκανα με οινοπνευμα παιδια, το φυτο δεν επαθε τπτ, μικροβια ειναι αδυνατον να επεζησαν, μονο σαλιγκαρια ισως.
Ευχαριστω για τις απαντησεις ολων, αλλη φορα θα παρω καθαρη χλωρινη η καλιο υπαρμαναγγικο. Στάλθηκε από το Turbo-X_pi μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
στο φουρνο μικροκυματων για μισο λεπτο
|
|
||||
|
||||
πες οτι κανεις πλακα μη δουμε ανουμπια φλαμπε
|
||||
|
||||
και το φλαμπε καλη ιδεα ειναι!
|
|
||||
|
||||
Χα,χα ανουμπια φλαμπε;! Δεν έχω φούρνο μικροκυμάτων φίλε μου.
Να και μία φωτ της ανουμπια στο ενυδρείο, το οποίο όταν θα το γεμισω με τέτοιες θα το παρουσιάσω 😊. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαύρη τριχοειδής και οινόπνευμα;;; | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 09-01-24 18:08 |
αποστείρωση φίλτρου | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 17-08-11 12:27 |
Αποστείρωση διαφόρων | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 29-04-11 12:44 |