|
|
|||
|
|||
![]()
Διάβασα τα θέματα με τα diy φωτιστικα που παίζουν στο φόρουμ φίλε Σάκη αλλά δεν νομίζω να μπορέσω εγώ να κάνω κάτι τέτοιο.. Δεν ξέρω αλλά και δεν εμπιστεύομαι τον εαυτό μου να φτιάξω κάτι με ρεύματα που να είναι κοντά σε κάτι με νερά..!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άμα είσαι εσύ έτοιμος μπορούμε να σε βοηθήσουμε να τα συναρμολογησεις.
Δεν είναι κάτι δύσκολο και εμένα στην αρχή κινέζικα μου φαίνονται .... |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ είμαι πανετοιμος Σάκη πες μου εσύ τι χρειάζεται και εγώ τα αγοράζω σήμερα κιόλας..!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα στην μέρα θα σου πω ακριβώς το τι θα χρειαστούμε .
|
|
|||
|
|||
![]()
Εννοείται οπότε μπορείς Σάκη...! Ήδη ντρέπομαι που σε βάζω να ψάχνεις για δικές μου δουλειές... Όσα ευχαριστώ και να πω για όλους σας ρε παιδιά είναι λίγο..!
|
|
||||
|
||||
![]()
ακου τον Σακη (οπος και τον Κωστα αλλοστε) και δεν θα σου βγει σε κακο Αρη!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εντομεταξη σημερα ηρθαν τα βακτηρια Special blend....! Νταξ ειχα διαβασει ότι μυριζουν αλλα αυτό το πραγμα ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ...!!!!!!!!!! μιλαμε για μη μετρησημη βρωμα.. αν υπηρχε βρωμομετρο αυτά τα βακτηρια αδερφια θα ειχαν σπασει κάθε ρεκόρ...θα με διωξει όχι απλα η γυναικα απ το σπιτι, αλλα ολη η οικοδομη...! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυβος 50χ50χ60 | george79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-16 11:37 |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |