|
|
|||
|
|||
![]()
Έλα ρε ανάσταση ......
Αντέ να δούμε φως !!! Τι θρίλερ του φωτιστικού ττελειώνει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι τωρα μενει να παω να κωλισω το πλεξιγκλας και να παρω μια θερμοαγωγιμη κολα, καθαριιζω συνδεω καιιιιιιιι......... ΦΩΣ!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο λεων!
καλορίζικα φίλε μου και καλοφωτιστα να είναι! είμαι σιγουρος οτι όση ατυχία είχες τόσο καλά θα πάνε όλα απο εδώ και πέρα! πάμε γερά λεων! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ Νικο να σε καλα και εγω ελπιζω οτι απο δω και περα τα πραγματα θα πανε καλητερα!!!
αλλη μια παραλαβη που μπηκε ειδη στο ενυδρειο και αυριο θα ψαξω να δω που ακριβος θα κατσει!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Λεο δεν σε προλαβαίνουμε πια σαν να πάτησε γκάζι απότομα .
κοίτα για μια δόσομετρική η ροακτορα αν μπορείς οικονομικά να μπουσταρουμε καλά και τα Χριστούγεννα είναι κοντά ..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!
αυτά είναι! πατάμε γκαζι και ανεβάζουμε ταχύτητα λεων! πάμε γερα τρελέ μου! καλορίζικο το νέο σου οπλο! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια!! προσπαθω!!
τωρα για ριακτορα δεν ξερω βλεπω την Βασω με τον πλαστη στο χερι και ΔΕΝ ειναι για πιτα οποτε τρομαζω λιγο αλλα θα δουμε!!! χαχααχα ------------------------- πηγα και κωλησα και το σπασμενο plexi glass!!!! και συνεχιζουμε!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonardos : 23-09-16 στις 12:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |