|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε συ μην με ξαναπάρεις να με ρωτήσεις αφού δεν με ακούς !!!!
![]() Δεν σου είπα πρώτα από όλα να βάλεις κάτω εκεί που πατάει το φίλτρο ??? Δεν σου είπα να φτιάξεις κενό με τον τοίχο ??? Στον ουρανό από το ντουλάπι δεν έχει ανάγκη. Εσύ τώρα κάνε ότι νομίζεις...... Εγώ δεν σου ξαναλέω τίποτε. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό που μου είπες έκανα ρε γκρινιάρη!!!! Απλά δεν έφτασε το Ricofon. Πω πω ρε φίλε κλαψααααααα!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πως εκανες αυτό που σου είπα αφού δεν έβαλες κάτω ?
Εγώ σου είπα από εκεί να ξεκινήσεις. Μην με συγχίζεις και θα φάω κάνα κιλό παρφέ. |
|
|||
|
|||
![]()
Δε τα έχω βρει ακόμα βρε, απλά υπολόγισα που θα μπει τι. Το Ricofon είναι 2 εκατοστά οπότε και κάτω να το βάλω, το φίλτρο θα το κάνει ένα χιλιοστό οπότε δωρο....άδωρο θα είναι.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε βρε αεροπλαστ που δεν συμπιέζεται και ασε τη γκρίνια εσυ και ο άλλος
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζεις...!!!!!!!!!
Δοκίμασε το και μετά μου λες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανο η συμπιεση δεν ειναι προβλημα τις δονησεις θες να αποσβεσεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα βάλω το Ricofon από κάτω και θα δω πως θα πάει. Μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε. Πάντως ημιμονιμες λύσεις όπως το αεροπλαστ Τάκη, δε θέλω να κάνω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή επίπλου για το μπαλκόνι | amorealex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 06-10-16 15:54 |
Γνώμες για κατασκευή επίπλου. | lalemourios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 17-08-12 08:40 |
Σχετικά με την κατασκευή επίπλου ενυδρείου!!! | ath200 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 16-11-09 08:55 |